• Symbolisch printtapijt voor Zorgbalans
  • Symbolisch printtapijt voor Zorgbalans
Maatwerk

Symbolisch printtapijt voor Zorgbalans

Zelfstandig leven met verzorging en verpleging die aansluiten op de zorgbehoefte van ouderen. Zorgbalans levert thuiszorg op maat en staat met haar zelfsturende buurtteams midden in de samenleving. Margot van Hijfte van Helder Styling en Sylvia Kieft van KKO Ontwerp ontwierpen voor de hoofdvestiging aan de Leidsevaart in Haarlem een maatwerk tapijt met print dat daar iedere dag weer aan herinnert. Prints van Oranje verzorgde de oplevering van het tapijt.

BOL VAN DE SYMBOLIEK

Drie elementen in het design van het tapijt vallen direct op. Zo brengt de plattegrond van de omgeving Haarlem het verzorgingsgebied van de stichting in kaart. De groene bladeren verwijzen weer naar de groene inrichting van het gebouw. En de roze vlakken in de hoek zijn een vrije bewerking van het logo van de organisatie. Al deze eyecatchers zijn perfect met elkaar verweven. Het printtapijt staat bol van de symboliek.

VERBINDENDE FACTOR

Tapijt brengt mensen in beweging. De reacties op het tapijt zijn enthousiast. Dat medewerkers er spontaan Twister (maar dan anders) op spelen, zegt genoeg. Dát is nu wat gepersonaliseerde prints en geavanceerde printtechnieken met mensen doet.

OP MAAT GEMAAKT

Ontdek zelf hoe op maat gemaakte oplossingen het verschil voor je bedrijf of organisatie maken. Neem voor meer informatie contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

Symbolisch printtapijt voor Zorgbalans

ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven