• Bewegend tapijt voor gemeente Amstelveen
  • Bewegend tapijt voor gemeente Amstelveen
Natuurlijk gastvrij met tapijt

Bewegend tapijt voor gemeente Amstelveen

“Amstelveen is beslist een bezoek waard. Ik hoop dat onze bezoekers een gastvrij onthaal mogen ervaren”, zegt Bas Eenhoorn in het voorwoord van Experience Amstelveen Magazine. De burgemeester van Amstelveen roemt zijn stad om zijn sfeervolle, natuurlijke karakter. Dit voorrecht is nu niet alleen meer aan de bezoekers van de stad voorbehouden, maar ook aan haar eigen inwoners. Het nieuwe interieur in de welkomstruimte van het raadhuis van de gemeente Amstelveen verwondert en verbindt.

CONSTANT IN BEWEGING

De gemeente Amstelveen levert en verwerkt dag in dag uit informatie die haar inwoners aangaat. Als rechtstreeks aanspreekpunt vindt ze het belangrijk om middenin de samenleving te staan. Het moderne tapijt in de welkomstruimte van het gemeentehuis geeft een eigentijdse invulling aan het interieur. De harmonieuze blauwtinten in het tapijt zijn constant in beweging. Net als de gemeente zelf.

DE PERFECTE UITSTRALING

Welke uitstraling wil je met je bedrijf? Wij helpen je graag deze te realiseren. Voor meer informatie, neem dan contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

Bewegend tapijt voor gemeente AmstelveenBewegend tapijt voor gemeente AmstelveenBewegend tapijt voor gemeente Amstelveen

ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven