• Flitsend printtapijt bij COMM
  • Flitsend printtapijt bij COMM
  • Flitsend printtapijt bij COMM
Custom-made printtapijt voor museum

Flitsend printtapijt bij COMM

In COMM, het nieuwe Museum voor Communicatie in Den Haag, ervaar je de invloed van communicatie op jezelf en je omgeving. Het interieur kreeg onlangs een grondige make-over. Na een grootschalige verbouwing is het bijzondere, interactieve museum in november 2017 heropend. Opdrachtgever Perspekt Studio’s benaderde Prints van Oranje om uniek tapijt te realiseren die de nieuwe, flitsende uitstraling van het museum perfect weet te vatten.

INSPIREREND PRINTTAPIJT

COMM is méér dan alleen een museum. Het is ook een centrum voor meetings, events, zakelijke workshops en trainingen. Het omvat diverse ruimtes voor het bedrijfsleven, waar je kunt werken, socializen en aan je communicatievaardigheden kunt werken. Het ademt er communicatie. Van de lounge tot aan de congreszalen: het tapijt is voorzien van unieke prints die naadloos aansluiten bij de communicatieve functie van de ruimte. Met de prikkelende designs wordt elke sessie inspirerend.

MEER INFORMATIE?

Benieuwd hoe we met printtapijt je boodschap beter kunnen helpen uitdragen? Voor meer informatie, neem contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

Flitsend printtapijt bij COMMFlitsend printtapijt bij COMMFlitsend printtapijt bij COMM

ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven