• Gedetailleerd printtapijt op de Biënnale van Venetië
  • Gedetailleerd printtapijt op de Biënnale van Venetië
Altijd in beweging

Gedetailleerd printtapijt op de Biënnale van Venetië

Migratie is van alle tijden: het speelt een belangrijke rol in de ruimtelijke ontwikkeling van steden en regio’s. De Biënnale van Venetië vormt om deze reden ook een ideaal decor voor de door Crimson Architectural Historians uitgevoerde en rijk geïllustreerde onderzoekstentoonstelling ‘Een Stad van Komen en Gaan’. Prints van Oranje ging deze uitdaging aan en realiseerde een opvallend en uniek printtapijt dat naadloos aansluit bij de getoonde kunstobjecten en het bordeauxrode behang.

ELASTISCH EN FLEXIBEL

Venetië is het levende bewijs van een elastische, flexibele stad die voor de voortdurende uitdaging staat om een constante stroom van toeristen te huisvesten. Die gedachte wist Prints van Oranje perfect vast te leggen op het gedetailleerde tapijt dat voor deze expositie werd opgeleverd. De conceptuele invulling is sterk. Het printtapijt symboliseert de route die men dag in dag uit aflegt, de kunstobjecten aan de muur zijn een uitvergroting van wat zich in de dagelijkse realiteit afspeelt.

ALTIJD IN BEWEGING

Kortom: de print van de stedenbouwkundige plattegrond op het tapijt in de expositieruimte illustreert vooral de beweeglijkheid van de mens. Bezoekers worden zich hierdoor direct bewust van hun eigen reislust.

BRENG MENSEN IN BEWEGING

Benieuwd hoe je met printtapijt mensen in beweging brengt? Wij hebben de kennis en expertise daarvoor in huis. Neem voor meer informatie contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

Gedetailleerd printtapijt op de Biënnale van VenetiëGedetailleerd printtapijt op de Biënnale van VenetiëGedetailleerd printtapijt op de Biënnale van Venetië

ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven