• Karpet en loper voor kantoor Het Kasteel
  • Karpet en loper voor kantoor Het Kasteel
  • Karpet en loper voor kantoor Het Kasteel
Vintage look met karpetten

Karpet en loper voor kantoor Het Kasteel

Profinn vroeg Topper interieur ontwerp en projecten de entree van bedrijfsverzamelgebouw Het Kasteel te restylen omdat bezoekers bij binnenkomst deze – naar eigen zeggen – ervaarden als een ‘rouwcentrum’.

Om dit te realiseren haalde Topper interieurontwerp inspiratie uit de straat waaraan het gebouw ligt, Croy, en de klassieke uitstraling van het gebouw.

Het resultaat: bezoekers wanen zich van hoffelijke afkomst wanneer zij binnenkomen over een 14 meter lange loper  (door Prints van Oranje geprint) met de impressie van een kasteeltuin. Deze loper leidt ze door de galerij richting de verdiepingen, waarbij ze een 11 meter lange verlichte zwart-wit fotocollage van Brabantse kastelen passeren.

Daarnaast kreeg het pand, zonder bouwkundige wijzigingen, een heel andere uitstraling door toevoeging van moderne interieurelementen met een klassieke twist, zoals de fauteuils in de centrale hal, op maat ontworpen vloerkleden en Dock Four wandpanelen.

Wil je dit ook? Neem dan vooral contact met ons op!

Karpet en loper voor kantoor Het KasteelKarpet en loper voor kantoor Het KasteelKarpet en loper voor kantoor Het Kasteel

ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven