• Oogstrelend printtapijt bij Metro City Kitchen
  • Oogstrelend printtapijt bij Metro City Kitchen
  • Oogstrelend printtapijt bij Metro City Kitchen
Bijzondere blikvanger

Oogstrelend printtapijt bij Metro City Kitchen

Met de komst van het World Trade Center op het Jaarbeursplein, is Utrecht sinds april 2018 een nieuwe culinaire hotspot rijker: Metro City Kitchen. En ook een bijzonder printtapijt van pauwenveren, waarmee Prints van Oranje een eigentijdse invulling gaf aan het interieur van dit eigenzinnige restaurant. Een fris project op een geweldige locatie met veel vrijheid.

FINE-DINING OF COCKTAILS EN BURGERS

Fine-dining op de eerste verdieping met 4, 5 of 6 gangen diners? Of cocktails en burgers op het bijbehorende terras op de begane grond? De nieuwe horecaformule bedient een zo divers mogelijk publiek. Aan ruimte geen gebrek: het trendy restaurantgedeelte biedt plek aan maar liefst 550 gasten en nog eens 170 op het buitenterras. Imposante aantallen, geheel in lijn met de groei die de stad doormaakt, want het centrum van Utrecht aan de kant van de Jaarbeurs breidt snel uit.

Met Metro City Kitchen wilden de horecaondernemers voor ieder wat wils creëren en die gedachte ook in het interieur terug laten komen. In opdracht van Ronald van Rooij van Ronald van Rooij – Meubel en Interieur ging Prints van Oranje op zoek naar een printoplossing op tapijt die een luxe gevoel creëert, zonder het statige van de vele oude monumentale horecapanden in de binnenstad. Kortom, een interieur waar ieder zich welkom voelt.

INTENSE KLEURBELEVING

De keuze viel al snel op symbolische pauwenveren, die voor een intense kleurbeleving zorgen. De kleurrijke vertakkingen zijn zo gedetailleerd en intens dat ze levensecht lijken. De bijzondere blikvangers lijken je voortdurend in het oog te houden.

GEAVANCEERDE PRINTTECHNIEKEN

Benieuwd hoe we met onze geavanceerde printtechnieken je ontwerp fotorealistisch op tapijt kunnen bedrukken? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden via 030-634 7650 of ons contactformulier.

Oogstrelend printtapijt bij Metro City KitchenOogstrelend printtapijt bij Metro City KitchenOogstrelend printtapijt bij Metro City Kitchen

ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven