• Zuivelrijk printtapijt bij NIU Dairy Hotel
  • Zuivelrijk printtapijt bij NIU Dairy Hotel
  • Zuivelrijk printtapijt bij NIU Dairy Hotel
Geen koe zo bont

Zuivelrijk printtapijt bij NIU Dairy Hotel

Niu Diary Hotel in Haarlem: een hotel met als thema zuivel en muziek. Geen alledaagse combinatie, wel een hele bijzondere. Vandevloeren benaderde Prints van Oranje voor een uniek printtapijt geïnspireerd op koeien(vlekken).

PERFECT SAMENSPEL

Boegeroep bleef uit, gelukkig. Integendeel, de weelderige vormen en de bonte kleuren van het tapijt vormen een perfect samenspel met de PVC-stroken en het behang in de hotelkamers en de hallen.

MELK EN MUZIEK

Hoe deze opvallende keuze voor melk en muziek tot stand kwam? Op de locatie van het hotel stond eerder zuivelfabriek ‘De Sierkan’. Het muziekthema komt voort uit de directe nabijheid van poppodium het Patronaat. Twee thema’s die vernuftig met elkaar zijn verweven. Het wit-blauwe dessin van de koeienvlekken oogt levendig bij de felgekleurde meubels en wandversieringen die het hotel rijk is.

TRENDY DESIGN

Een bedrukt tapijt voor elk hotel, van trendy designkarpet tot customized kamerbreed tapijt. Prints van Oranje biedt op maat gemaakt printtapijt en -karpetten. Meer weten? Neem dan contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

Zuivelrijk printtapijt bij NIU Dairy HotelZuivelrijk printtapijt bij NIU Dairy HotelZuivelrijk printtapijt bij NIU Dairy HotelZuivelrijk printtapijt bij NIU Dairy Hotel

ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven