Over ons

Prints van Oranje -een merk van LEOXX- brengt jouw ideeën tot leven op de vloer, tegen de wand, voor het raam en op het meubel. Wij printen alles wat je maar kunt bedenken op tapijt, karpet, tapijttegels, vinyl, schoonloopmat, gordijnen, behang, akoestische panelen, textielframes en meubelstof. Van een eigen ontwerp, patroon, foto of een kant-en-klaar dessin, jouw creativiteit bepaalt wat er mogelijk is.

Elke opdracht, groot of klein, wordt zorgvuldig uitgevoerd. Van een uniek karpet- of behangontwerp tot totaaldesign voor een compleet en samenhangend interieur. Ons team van ervaren interieurspecialisten en designers staat met veel enthousiasme voor je klaar voor een advies op maat. Samen met jou gaan ze op zoek naar de juiste materialen, uitvoering en het perfecte ontwerp voor de uitwerking van je interieurconcepten.

Al onze interieurmaterialen zijn van hoge kwaliteit en projectgeschikt. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom printen we standaard op brandwerende materialen. Daarnaast zijn al onze producten kleurecht en slijtvast. Doordat al onze interieurmaterialen op maat gemaakt worden, is het daarbij mogelijk om ze te voorzien van extra eigenschappen die noodzakelijk of wenselijk zijn voor het gebruik. Denk bijvoorbeeld aan stoffen die antibacterieel behandeld zijn of vloeren met een akoestische backing.

Bij Prints van Oranje nemen we onze toekomst serieus. En niet alleen die van ons, maar ook de toekomst van de generaties na ons. Daarom hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Dankzij het maatwerk bestel je alleen wat je nodig hebt. Zo voorkomen we onnodige verspilling van materialen. We printen uitsluitend met eco-solvente inkt. Ook zijn we voortdurend op zoek naar producten gemaakt van gerecyclede materialen en recyclebare materialen en met een lange levensduur. Verder zijn al onze producten CO2-neutraal geproduceerd en investeren we in duurzame energieprojecten met de Gold Standard via Climex.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem direct contact op met een van onze medewerkers op 030-634 7650 of stuur ons een mail via het contactformulier onderaan de pagina. Wij helpen je graag snel verder!