Home Printmaterialen op de vloer traploper

traploper

traploper
  • traploper
  • traploper

Upgrade je trap en voer jouw unieke interieurstijl van boven tot beneden helemaal door. Met onze custommade traplopers maak je een blijvende indruk op je gasten en bezoekers. Of je nu gaat voor een klassieke look, een strakke uitstraling of een levendige print, onze traplopers maken iedere gewenste totaalbeleving tot in de puntjes af.

Maatwerk voor elke trap

Pas onze traplopers aan naar jouw wensen en behoeften. Van de breedte tot de randafwerking, alles is aanpasbaar. Kies voor een subtiel effect met onze blinde bandering of ga voor een afwerking met een bredere band van bijvoorbeeld katoen. Ook qua kleur kun je naar eigen wens variëren. Van een bijpassende kleur of ton sur ton tint tot een gedurfde, contrasterende kleur. Wil je jouw design over de volledige breedte van de trap uitvoeren? Geen probleem, het is allemaal mogelijk!

Duurzaam en geluiddempend

Onze traplopers zijn gemaakt om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik in commerciële ruimtes. Of het nu gaat om een druk hotel of een bruisend restaurant, onze slijtvaste lopers staan hun mannetje. Ze dempen ook nog eens geluid, waardoor je die vervelende loopgeluiden op de trap tot een minimum beperkt. Bye bye, lawaai!