• Fascinerende totaalbeleving bij The Streetfoodclub Breda
  • Fascinerende totaalbeleving bij The Streetfoodclub Breda
  • Fascinerende totaalbeleving bij The Streetfoodclub Breda
The Streetfood Club Breda is een ware beleving voor je zintuigen.

Fascinerende totaalbeleving bij The Streetfoodclub Breda

Een lunch, borrel of diner bij The Streetfood Club Breda is een ware beleving voor je zintuigen. Wie het ‘Theatre of Flavour’ binnen stapt, waant zich in een hippe, kleurrijke jungle. De unieke locatie, het extravagante interieur en de lekkerste streetfood gerechten uit de Latijns-Amerikaanse en Aziatische keuken nemen je mee in een fascinerende totaalbeleving.

UNIEKE LOCATIE

The Streetfood Club Breda is de grote zus van The Streetfood Club in Utrecht. De hippe hotspot is gevestigd in het voormalige Grand Theatre van Breda. Bij de verbouwing zijn de unieke elementen van het monumentale pand behouden, waardoor de grandeur van deze bijzondere locatie extra tot zijn recht komt. Het voormalige podium en balkon zijn getransformeerd tot eilandjes met meerdere verdiepingen waar je gezellig kunt zitten. De organisch vormgegeven balkons doen denken aan de stijl van Gaudí. Een van de eyecatchers is het balkon met een gigantische luchtballon, waarvan de mand dienst doet als cocktailbar.

MIX VAN KLEUREN, TEXTUREN EN DESSINS

Het interieur van The Streetfood Club Breda is een happy mix van kleuren, texturen en dessins. Over elk onderdeel is nagedacht. Van de sprekende muurschilderingen en luxe meubelstoffen met kleurrijke prints tot het glas in lood en de jungle aan planten. De verschillende custommade ontwerpen op printtapijt, gerealiseerd via ons custom printlabel Prints van Oranje, dragen ieder op een unieke manier bij aan het kleurrijke junglethema. Bijzonder zijn de drie uitvoeringen van het ontwerp met de groene panterprint, namelijk in de vorm van een traploper, karpet en bekleding van de balie. Dezelfde print komt ook weer terug bij de cocktailbar, maar dan in het rood. Ook het printtapijt met het creatieve, kleurrijke dessin rondom de zitjes op de balkons is een feestje om op te lunchen, borrelen of dineren.

 

 

 

Fascinerende totaalbeleving bij The Streetfoodclub BredaFascinerende totaalbeleving bij The Streetfoodclub BredaFascinerende totaalbeleving bij The Streetfoodclub Breda