• Kleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld Aalsmeer
  • Kleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld Aalsmeer
De fleurige attractie dompelt je onder in de bloemen- en plantenwereld en laat je ontdekken wat deze groeiers en bloeiers met je doen in je dagelijkse leven.

Kleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld Aalsmeer

FloriWorld Aalsmeer is een interactieve experience, ontworpen door Kranendonk Company (Kexcom), waar je de magie van echte en virtuele bloemen beleeft. De fleurige attractie dompelt je onder in de bloemen- en plantenwereld en laat je ontdekken wat deze groeiers en bloeiers met je doen in je dagelijkse leven. De diverse themaruimtes zijn aangekleed met een kleurrijke mix van customised prints op diverse interieurmaterialen, waaronder naadloos fotobehang, meubelstof en gordijnen.

ONTDEK DE WERELD VAN BLOEMEN EN PLANTEN

FloriWorld is een walhalla voor liefhebbers van bloemen, planten en kleur. In de 3000 m2 grote indoorattractie ga je op ontdekkingsreis in de wereld van bloemen en planten. Door middel van een speciaal RFID-armbandje wordt de experience afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Hou je van gele bloemen? Of liever roze? Je voorkeur duikt overal op. De verschillende ruimtes, films, shows en interactieve elementen nemen je ieder mee in een unieke beleving. Van de botanische binnentuin, projectiezaal en knutselruimte tot een 4D-film waar je de bloemen uit de film echt ruikt. In de selfieruimte maak je de leukste selfies in kleurrijke photobooths. Er is zelfs een veiling waar je door middel van een spel kunt bieden op jouw favoriete boeket.

KLEURRIJKE PRINTS OP INTERIEURMATERIALEN

Een kleurrijke mix van customised prints op diverse interieurmaterialen vormt een belangrijk onderdeel van de unieke beleving. Op diverse plaatsen is naadloos gepersonaliseerd fotobehang toegepast. Van een levensechte plantenwand in de botanische binnentuin tot een realistische print van Amsterdamse grachtenpanden. In Bloom ID, de plek waar je je eigen digitale fotoboek kunt samenstellen met alles wat je hebt meegemaakt in FloriWorld, siert een megagrote kleurige bloemenprint de achterwand. Een van de photobooths in de selfieruimte is volledig aangekleed met een vrolijke all-over bloemetjesprint. Deze komt niet alleen terug op het behang, maar ook op de vloer, gordijnen, meubels en accessoires. Tot slot is er ook gebruikgemaakt van gepersonaliseerde meubelstof, waarmee een modulair zitelement in de vorm van een bloem is bekleed.

Kleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld AalsmeerKleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld AalsmeerKleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld AalsmeerKleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld AalsmeerKleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld AalsmeerKleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld AalsmeerKleurrijke mix van customised prints bij FloriWorld Aalsmeer