• Custom-made interieur MaMa Kelly Amsterdam
  • Custom-made interieur MaMa Kelly Amsterdam
  • Custom-made interieur MaMa Kelly Amsterdam
  • Custom-made interieur MaMa Kelly Amsterdam
Geweldig design tapijt/behang

Custom-made interieur MaMa Kelly Amsterdam

Het geweldige restaurant MaMa Kelly heeft in 2017 haar tweede restaurant geopend in Amsterdam. Met een custom-made interieur ontworpen door De Horecafabriek (met tapijt en behang van Prints van Oranje) hebben ze een unieke uitstraling weten te realiseren.

MOTTO MAMA KELLY

Geheel volgens het bekende motto van designer en co-owner Rein Rambaldo ‘slechte locaties bestaan niet’, is MaMa na een serieuze zoektocht uitgekomen bij het Olympisch Stadion. Een historisch gebouw buiten het centrum. En wellicht weer een tikkeltje weinig voor de hand liggende plek.

PRINTTAPIJT EN -BEHANG

Voor dit project is de visie van MaMa Kelly vertaald naar unieke designs voor het tapijt en behang. Op het tapijt staan de kreeft en kip centraal, de hoofdgerechten waar het restaurant bekend om staat. In samenwerking met De Horecafabriek hebben we een prachtig ontwerp weten te realiseren wat goed tot zijn recht komt op het printtapijt en -behang.

Foto credits: René van Dongen

Custom-made interieur MaMa Kelly AmsterdamCustom-made interieur MaMa Kelly AmsterdamCustom-made interieur MaMa Kelly Amsterdam