• Zinnenprikkelend tapijt bij het Zalmhuis
  • Zinnenprikkelend tapijt bij het Zalmhuis
  • Zinnenprikkelend tapijt bij het Zalmhuis
Exclusieve mix aan kleuren, materialen, vormen en prints

Zinnenprikkelend tapijt bij het Zalmhuis

Een feestje voor je zintuigen. Met een bijzondere kaart, onderscheidend entertainment en een zinnenprikkelend interieur biedt het Zalmhuis zijn gasten een unieke totaalbeleving van een exclusief avondje uit. Het monumentale pand, gelegen aan de oever van de Nieuwe Maas bij Rotterdam, is sinds 2020 in handen van Hell’s Kitchen Horeca Groep. Het interieur onderging na de overname door eigenaar Herman Hell een grote metamorfose en werd in recordtempo omgetoverd tot een echte hotspot en hippe hangout aan het water.

TEGEN DE STROOM IN

Tegen de stroom in bereik je iets bijzonders. Dat is het motto van het Zalmhuis. Letterlijk tegen de stroom van de Maas in, de stad uit, bereik je het markante gebouw waarin het Zalmhuis is gevestigd. En daar word je voor beloond, met een interieur waarmee je je echt even in een andere wereld waant. Metropolitisch, heftig gedecoreerd met veel kleur, warme stoffen en materialen, maar toch toegankelijk voor iedereen. Een plek om je een middag of avond heerlijk onder te dompelen en te laten verwennen.

EXCLUSIEF INTERIEURCONCEPT

Het interieurconcept is geïnspireerd op horecazaken uit het hogere segment in steden als Londen, Manchester en Barcelona. Liselore Holman, interieurontwerper en eigenaar van interieur- en designbureau ECLECT: “Ik raakte onder de indruk van hoe in vooral Manchester etablissementen zijn ingericht en worden uitgebaat: zeer gedecoreerd, klassieke elementen fenomenaal vertaald naar het nu en een hoge graad van dienstverlening. Alle inspiratie die ik daar en in andere steden door de jaren heen heb opgedaan, heb ik in het Zalmhuis toegepast.” Het resultaat is een gedurfd en uitbundig interieur, met een mix van verschillende stijlen, uitgesproken contrasten en een persoonlijk karakter.

ZINNENPRIKKELEND TAPIJT

Voor de loungeruimte van het Zalmhuis en het aangrenzende gedeelte koos Liselore voor custommade printtapijt en een loper die zijn uitgevoerd in Missoni-stijl. In het design zijn prints van diverse marmerstructuren verwerkt die qua kleuren en patronen prachtig blenden met het geheel. Daarnaast komen de marmerprints ook terug in een aantal ronde karpetten die zorgen voor extra sfeer en warmte. Niet alleen qua design, maar ook qua textuur moest het tapijt passen bij het luxegevoel van de ruimte. De zachte en luxe kwaliteit matcht met zijn warme touch & feel perfect met de zinnenprikkelende sfeer die het Zalmhuis ademt.

 

Interieurontwerp: ECLECT

Zinnenprikkelend tapijt bij het ZalmhuisZinnenprikkelend tapijt bij het ZalmhuisZinnenprikkelend tapijt bij het ZalmhuisZinnenprikkelend tapijt bij het ZalmhuisZinnenprikkelend tapijt bij het ZalmhuisZinnenprikkelend tapijt bij het ZalmhuisZinnenprikkelend tapijt bij het Zalmhuis