• Kleurrijk behang en tapijt bij The Streetfood Club
  • Kleurrijk behang en tapijt bij The Streetfood Club
  • Kleurrijk behang en tapijt bij The Streetfood Club
Authentieke streetfood experience vol geur, kleur en smaak.

Kleurrijk behang en tapijt bij The Streetfood Club

Het interieur van The Streetfood Club kan worden omschreven als een levendig interieur met een mix van luxe en de straat. “Everything is a contrast, but blends together in a cool way, just like we do!”, menen Joost en Wes, de uitbaters van de cocktailbar. Voor het hippe restaurant en de vrolijke cocktailbar aan de Janskerkhof in Utrecht hebben we met ons custom printlabel Prints van Oranje het kleurrijke custom fotobehang en printtapijt mogen verzorgen.

AUTHENTIEKE ERVARING

Samen met designer Sippien Baarsma zijn wij op zoek gegaan naar een authentieke streetfood experience. Met het levendige custom fotobehang en printtapijt dat in de bar en de loungeruimte is aangebracht, is een sfeer nagebootst waar gasten zich wanen in de geur- en kleurrijke straten van Bangkok, Mumbai of Mexico-City. Waar je zintuigen je ook heen leiden, een bezoek aan The Streetfood Club is in alle opzichten een authentieke ervaring vol geur, kleur en smaak, maar zónder geur-, kleur- en smaakstoffen.

KUNSTZINNIGE PRINTS

Een schoonloopmat en loper met panterprint verwelkomt de gasten en begeleidt hen door het bargedeelte. De kunstzinnige print van de agaveplant op het behang achter de bar verraadt vrijwel direct welke drank model staat voor deze loungeruimte. In het eetgedeelte valt je oog direct op het kleurrijke tapijt met wervelende verenprint. Zo hebben we samen met The Streetfood Club een fantastische ruimte vol eyecatchers gecreëerd, voor een unieke beleving die je nog lang bijblijft.

Kleurrijk behang en tapijt bij The Streetfood ClubKleurrijk behang en tapijt bij The Streetfood ClubKleurrijk behang en tapijt bij The Streetfood ClubKleurrijk behang en tapijt bij The Streetfood ClubKleurrijk behang en tapijt bij The Streetfood Club