• Schotse ruit in hip jasje bij Buro de Pijp
  • Schotse ruit in hip jasje bij Buro de Pijp
  • Schotse ruit in hip jasje bij Buro de Pijp
Inspirerende en relaxte coworking space midden in De Pijp

Schotse ruit in hip jasje bij Buro de Pijp

Buro de Pijp is een inspirerende en relaxte coworking space midden in De Pijp in Amsterdam. Je kunt er diverse soorten werk- en vergaderplekken huren, ingericht in ontspannen huiskamerstijl. De plekken zijn aangekleed met stijlvolle designitems en veel planten en bloemen voor een prettige werkomgeving. Een serie custommade vloerkleden en lopers verbindt de diverse plekken met elkaar en zorgt voor een uniform geheel.

ONTSPANNEN HUISKAMERSTIJL

Aan de basis van het ontwerp ligt de gedachte dat mensen optimaal werken in een omgeving vol inspiratie, met veel bloemen en planten en met een fijne sfeer die dicht bij het thuisgevoel ligt. In de open, lichte ruimte is veel daglicht wat samen met het vele groen zorgt voor een prettige werkomgeving. De diverse werkplekken kenmerken zich door een ontspannen huiskamerstijl, ingericht met mooie designitems. Het boeken van de werkplekken bij Buro de Pijp gaat volgens een laagdrempelig concept. Je zit niet vast aan een (maandelijks) abonnement, maar kunt al een werkplek huren vanaf een uur per dag. Dit varieert van individuele focuswerkplekken, relaxte loungeplekken en vergadertafels tot video & phone booths waar je ongestoord kunt zoomen en bellen.

SCHOTSE RUIT DESIGN IN HIP JASJE

De (design)werkplekken zijn aangekleed met custommade vloerkleden en lopers in lichte energieke kleuren. Het design, ontworpen door MüllerVanTol, is geïnspireerd op de Schotse ruit, maar dan hipper. De afzonderlijke kleden en lopers sluiten prachtig op elkaar aan en vormen samen een matchend geheel. Toch is ieder kleed weer anders door een variatie op het ontwerp en de kleuren. De karpetten en lopers zijn uitgevoerd in een gesneden pool, in de hoogwaardige en projectgeschikte Explain-kwaliteit.

 

Schotse ruit in hip jasje bij Buro de PijpSchotse ruit in hip jasje bij Buro de PijpSchotse ruit in hip jasje bij Buro de PijpSchotse ruit in hip jasje bij Buro de PijpSchotse ruit in hip jasje bij Buro de Pijp