• Gloednieuw sfeervol bioscooptapijt bij Dok6 Cinema
  • Gloednieuw sfeervol bioscooptapijt bij Dok6 Cinema
  • Gloednieuw sfeervol bioscooptapijt bij Dok6 Cinema
Het speciale ontwerp dat op maat is geprint, draagt bij aan een bijzondere beleving.

Gloednieuw sfeervol bioscooptapijt bij Dok6 Cinema

Een bezoek aan DOK6 Cinema in Panningen staat garant voor ontspannen genieten van de leukste films. Tijdens een grondige verbouwing werd het interieur van de 3 bioscoopzalen bij de luxe servicebioscoop volledig vernieuwd. Zo werden de ruimtes voorzien van nieuwe, comfortabele stoelen, tafeltjes en gloednieuw sfeervol bioscooptapijt met een uniek dessin op maat.

EEN ONTSPANNEN BIOSCOOPERVARING

Film kijken bij DOK6 Cinema is een heerlijke ontspannen ervaring. De comfortabele stoelen in de bioscoop zijn uitgerust met tableaus met serviceknopjes. Tijdens de film kun je hierop drukken om eten of drinken te bestellen. Je bestelling wordt dan door een medewerker bij je stoel opgenomen en vervolgens naar je toegebracht. Naast de standaard comfortabele stoelen, heeft de servicebioscoop ook speciale VIP-stoelen. Deze stoelen hebben een verstelbare rugleuning en zitting, zodat je heerlijk languit kunt genieten van de film.

UNIEK EN SLIJTVAST BIOSCOOPTAPIJT

De ontspannen bioscoopervaring bij DOK6 wordt versterkt door het comfortabele en warme printtapijt met uniek dessin ontworpen door Beumers Ateliers. Het speciale ontwerp dat op maat is geprint, draagt bij aan een bijzondere beleving. Als grapje zijn op het tapijt afbeeldingen van bankbiljetten en DOK6 cadeaubonnen geprint. Dankzij de haarscherpe print lijkt het alsof deze biljetten en bonnen zo voor het oprapen liggen. Het projectgeschikte tapijt is uitgevoerd in een gesneden pool met een velours look & feel. Speciaal voor toepassing in een bioscoop is er gekozen voor een wat kortere pool. Het vele loopverkeer en schuiven met schoenen hebben daar minder vat op dan bij een hogere pool. Zo worden lelijke slijtageplekken voorkomen en blijft het tapijt langer mooi.

Gloednieuw sfeervol bioscooptapijt bij Dok6 CinemaGloednieuw sfeervol bioscooptapijt bij Dok6 CinemaGloednieuw sfeervol bioscooptapijt bij Dok6 CinemaGloednieuw sfeervol bioscooptapijt bij Dok6 CinemaGloednieuw sfeervol bioscooptapijt bij Dok6 Cinema