• Kunstige prints en patronen bij TEN Good Food Café
  • Kunstige prints en patronen bij TEN Good Food Café
  • Kunstige prints en patronen bij TEN Good Food Café
Levendige urban hang-out

Kunstige prints en patronen bij TEN Good Food Café

TEN Good Food Café is de social hang-out van het Stedelijk Museum te Amsterdam. Een hippe, maar toegankelijke huiskamer waar je de hele dag terecht kunt. Het tijdelijke (5 jaar) interieurontwerp, van de hand van Sandra Keja Planken – Studio Noun, weerspiegelt een speelse stedelijke ontmoetingsplek met kleurrijke elementen. In deze kunstige laagdrempelige vibe staan designklassiekers naast unieke maatwerk-ontwerpen en -producten. Hergebruik van bestaande elementen wordt afgewisseld met een frisse nieuwe vormgeving.

KUNSTZINNIGE MEUBELSTOF

De stoffering op de banken is een grote knipoog naar ‘De Stijl’-periode en getiteld ‘Off the Road’.  Een titel waarbij ieder zijn of haar verbeelding de vrije loop kan laten over waar de weg naartoe gaat. De print is een patroonontwerp van Sandra Keja Planken – Studio Noun.

HANDGESCHILDERDE TAPIJTPRINTS

Alle vloerkleden, eveneens door Sandra ontworpen en toegepast voor dit project, zijn op maat gemaakte prints van handschilderingen. De karpetten zijn vormgegeven met grove verfstrepen, alsof je over een schildering loopt. Voor alle tapijten, die zijn verwerkt in unieke amorfe vormen, zijn primaire kleuren gebruikt. Zo zijn er kleurrijke eilanden ontstaan en knusse hoeken waarin het publiek zich terug kan trekken, van museumbezoeker tot urban café-hanger. Sandra: “De levendige hoeken zijn een mix van stijlen en producten uit onze collectie, Nederlandse ontwerpers en vintage klassiekers. Elke hoek ziet er weer anders uit en is gemaakt om je te inspireren en je het gevoel te geven dat je leeft.”

 

Toegepaste tapijten:

Paarse tapijt: The Purple untitled

Witte tapijt: The White Untitled

Gele tapijt 1- The yellow untitled nr. 2

Gele tapijt 2- The Reversed S

Kunstige prints en patronen bij TEN Good Food CaféKunstige prints en patronen bij TEN Good Food CaféKunstige prints en patronen bij TEN Good Food CaféKunstige prints en patronen bij TEN Good Food CaféKunstige prints en patronen bij TEN Good Food CaféKunstige prints en patronen bij TEN Good Food Café