Home Printmaterialen op de vloer tapijt

tapijt

Printtapijt is leverbaar vanaf 2 m2
tapijt
  • tapijt
  • tapijt
  • tapijt
  • tapijt
  • tapijt

De vloer is de basis van je interieur. Letterlijk. Een ideaal canvas om je creativiteit op los te laten. Op ons custom printtapijt kun je al je designideeën kwijt, van uitgesproken ontwerpen tot verfijnde dessins. In welke kleuren, afmetingen of wat voor uitvoering is helemaal aan jou.

Materialen en structuren

Met onze brede collectie aan structuren en materialen heb je de mogelijkheid elke gewenste uitstraling te realiseren. Van bouclé, velours (standaard of super soft) en diverse frisékwaliteiten tot geweven tapijt of een uitvoering in wol. Welke samenstelling je ook kiest, wij printen jouw persoonlijke ontwerp haarscherp tot in de kleinste details op het tapijt, op basis van 2 of 4 meter breed. Omdat we duurzaamheid belangrijk vinden, printen we uitsluitend met milieuvriendelijke inkt en heb je bij ons de keuze uit kwaliteiten die voldoen aan belangrijke milieueisen.

Brandwerend, antistatisch en geluiddempend

Al onze printtapijten zijn geschikt voor de projectmarkt en beschikken onder andere over brandwerende, antistatische en geluiddempende eigenschappen. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in een variant met akoestische backing. Zo kunnen ze zonder zorgen toegepast worden in de meest uiteenlopende ruimtes. Denk aan hotelkamers, restaurants, schoollokalen, verzorgingstehuizen en vergaderruimtes, maar natuurlijk ook thuis in de woonkamer, slaapkamer, hal of eetkamer.