Verleid je gasten met een Instagrammable interieur
Alle nieuwsberichten

Naast een uitmuntende service en een smaakvolle menukaart, speelt een aantrekkelijk hospitality-interieur een belangrijke rol in de beleving van je gasten. Een beleving waar ze nog lang over napraten en die ze graag delen met anderen. Hoe bijzonder is jouw hotel of horecazaak? Maken jouw gasten ook graag selfies en foto’s om hun unieke ervaring vast te leggen en te delen op social media?

The talk of the town

Vooral Instagram is een geliefd medium om foto’s van mooi opgemaakte gerechten en de meest spraakmakende interieurs te delen. Zinnenprikkelende roze hotspots, levendige urban jungles of hippe hang-outs in Ibiza-stijl. We hebben ze allemaal weleens voorbij zien komen op onze tijdlijn. Een ideale vorm van free publicity die zich als een olievlek verspreidt en nog meer bezoekers aantrekt. Voor je het weet, ben je ‘the talk of the town’ en staan er rijen met bezoekers voor je zaak.

Finger lickin’ good

Maar hoe doe je dat nu precies, een Instagramwaardig interieur ontwerpen waar je gasten hun vingers bij aflikken? Rein Rambaldo, oprichter van de Horeca Fabriek en voormalig restauranteigenaar en bedenker van restaurant MaMa Kelly in Het Parool: “Mensen houden van herkenning, maar willen ook verrast worden. Het interieur moet niet in één foto te vangen zijn. Als je fotogenieke en grappige hoekjes creëert, blijven ze geïnteresseerd, blijven ze foto’s maken, blijven ze delen en blijven er dus nieuwe mensen komen.” Maar pas op: zorg dat bij alles wat je doet je concept en doelgroep leidend zijn. “Je kunt de mooiste selfiehoek inrichten, maar als dat niet in de rest van je concept past, sla je nog de plank mis. Instagram is slechts de kers op de taart. Kwaliteit en service zijn het belangrijkste. En sfeer. Zonder sfeer ben je nergens.”

Alles voor een instawaardig interieur

Prints van Oranje heeft alles in huis om je gasten te verleiden met een Instawaardig interieur. Van vloer tot wand, van plafond tot raam en tot aan de meubels, met de custom printmogelijkheden op een breed scala aan interieurmaterialen zet je iedere gewenste beleving neer. Of het nu gaat om tapijt, vinyl, behang, akoestische panelen, textielframes, gordijnen of meubelstoffen, elk denkbaar ontwerp of dessin vertalen wij voor je naar een bijzonder product op maat.

Ook een spraak- en smaakmakende indruk achterlaten met jouw horecazaak? Stuur een mail naar info@printsvanoranje.nl of bel ons op 030-634 7650 voor de mogelijkheden. Of stel je vraag direct via de chat op de website. 

Verleid je gasten met een Instagrammable interieurVerleid je gasten met een Instagrammable interieurVerleid je gasten met een Instagrammable interieurVerleid je gasten met een Instagrammable interieur