Van Besouw x Prints van Oranje op Masterly Milaan
Alle nieuwsberichten

Van 16-21 april 2024 vindt de 8e editie van Masterly – The Dutch in Milano plaats, officieel onderdeel van de internationale designbeurs Salone del Mobile. Dit Nederlandse designpaviljoen fungeert als decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven. Ook het bekende tapijtmerk Van Besouw maakt deel uit van de zorgvuldig geselecteerde groep deelnemers. Dit jaar bundelt het zijn krachten op het toonaangevende designevent met Prints van Oranje, jongste familielid van de Hillfloor Group waar beide merken onderdeel van zijn.

Vakmanschap en maatwerk

De presentatie van beide Nederlandse merken staat in het teken van vakmanschap en maatwerk. Luxe, hoogwaardige materialen en rijke, volle kleuren ademen een sfeer van allure en elegantie en geven een comfortabel en royaal gevoel. Stijlvolle high-end Van Besouw tapijten blenden moeiteloos met custommade interieurmaterialen van Prints van Oranje, die op vakkundige wijze zijn geïntegreerd in het geheel. Zo is er gekozen voor een loper met een kunstzinnige natuurprint, uitgevoerd op een luxe silky kwaliteit in het kleurenthema van de stand. Dezelfde print komt ook weer terug in de gordijnen die zijn uitgevoerd in een hoogwaardige voile stof.

Over Masterly Milaan

Masterly – The Dutch in Milano is een initiatief van Nicole Uniquole en laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur. Dit exclusieve domein voor Nederlands ontwerp is gevestigd in het Palazzo dei Giureconsulti, bekend als het Palazzo met de toren. Deze iconische en centraal gelegen locatie bevindt zich in het centrum van Milaan, vlak naast de Duomo.

Bezoek ons op Masterly Milaan

Van Besouw en Prints van Oranje verwelkomen je graag op Masterly – The Dutch in Milano! Het event vindt plaats tijdens de Salone del Mobile van 16-21 april 2024 en is te bezoeken zonder voorregistratie. Openingstijden zijn van 11:00-16:30 uur op dinsdag, 11:00-20:00 uur op woensdag t/m zaterdag en 11:00-15:00 uur op zondag. Van Besouw x Prints van Oranje is te vinden in ruimte 4 op de begane grond. In de designdistricten van Milaan zijn tegelijkertijd honderden presentaties op een breder gebied van design te bewonderen. Meer informatie en details over het volledige programma vind je op de site van Masterly: www.masterly.nu

 

Masterly – Dutch Pavilion
Palazzo dei Giureconsulti
Piazza dei Mercanti 2
Milano

Van Besouw x Prints van Oranje op Masterly MilaanVan Besouw x Prints van Oranje op Masterly MilaanVan Besouw x Prints van Oranje op Masterly MilaanVan Besouw x Prints van Oranje op Masterly Milaan