Een droomwereld voor kleine prinsen en prinsessen
Alle nieuwsberichten

Een eigen droomkamer, helemaal afgestemd op de belevingswereld van je kind. Met zelf bedachte karakters en figuren die het kind meenemen op avontuur in zijn of haar mooiste dromen. Welke droomwereld je ook in gedachten hebt, met het unieke kinderkamerbehang van UnicStory tover je de slaapkamer van je kind om tot een magische plek van waaruit hij of zij de wereld kan ontdekken.

Een eigen verhaal

Het idee voor UnicStory komt uit de koker van Elvira Hillenaar en ontstond tijdens haar eerste zwangerschapsverlof. Elvira: “Ik wilde graag een kinderboek maken voor onze dochter. Een kinderboek speciaal voor haar alleen, waarin zij zelf de hoofdrol speelt en persoonlijke elementen uit haar leven terugkomen. Door haar realiteit en fantasie te versmelten, is het een prachtig resultaat geworden. Hoe ouder onze dochter wordt, hoe meer zij herkent in het verhaal. De persoonlijke betrokkenheid en attentie maken haar enthousiast, inmiddels is ze erg gehecht aan het boek.” De emotionele waarde die een eigen ontwerp met zich meebrengt, vond Elvira zo waardevol dat ze dit verder heeft uitgebreid met behang voor de kinderkamer. Daarmee werd UnicStory geboren.

Dromen ontdekken

Het enige wat je nodig hebt voor het creëren van je unieke droomwereld is jouw idee en de fantasie van je kind. UnicStory helpt je bij de uitwerking van je verhaal en hun creatieve tekenaars vertalen dit voor je naar een uniek en persoonlijk behangontwerp. Elvira: “Ons kinderkamerbehang is meer dan alleen behang. Door zijn/haar eigen creatie wordt de slaapkamer van je kind een magische plek, waar de werkelijkheid en zijn/haar dromen met elkaar versmelten. Daarnaast creëert een unieke eigen fantasiewereld met herkenningspunten een gevoel van geborgenheid. Vanuit deze wereld worden kinderen in alle veiligheid gestimuleerd om op avontuur te gaan en op hun eigen manier hun dromen te ontdekken.”

Kidsproof

Bij de zoektocht naar een partner voor het behang, kwam UnicStory bij Prints van Oranje terecht. Elvira: “Een van de belangrijkste eisen voor het behang was dat het kidsproof moest zijn. Dat betekent hoogwaardig, afneembaar en kras- en scheurvast materiaal. En naadloos, want je wilt natuurlijk niet dat jouw unieke ontwerp onderbroken wordt door storende naden. Het personaliseerbare vinylbehang van Prints van Oranje is geschikt voor de commerciële markt, dus dat zit wel goed. Daarnaast hebben we in Prints van Oranje een partij gevonden die weet waar het bij custom prints om gaat en staat voor dezelfde gedachte. Namelijk het tastbaar maken van je dromen en ideeën en deze tot leven brengen in de kinderkamer (en de rest van je interieur).”

Meer weten?

Ook jouw eigen unieke kinderkamerbehang ontwerpen en een droomwereld voor je kind creëren? Neem een kijkje bij UnicStory voor de mogelijkheden en breng jullie dromen tot leven!

Benieuwd naar de mogelijkheden en andere personaliseerbare interieurmaterialen bij Prints van Oranje? Neem dan een kijkje bij onze producten.

Een droomwereld voor kleine prinsen en prinsessenEen droomwereld voor kleine prinsen en prinsessenEen droomwereld voor kleine prinsen en prinsessenEen droomwereld voor kleine prinsen en prinsessenEen droomwereld voor kleine prinsen en prinsessen