Website Prints van Oranje in een nieuw jasje
Alle nieuwsberichten

Met trots lanceert Prints van Oranje zijn nieuwe website: printsvanoranje.nl! De url en oneindige customized printmogelijkheden blijven hetzelfde, de presentatie is in een compleet nieuw jasje gestoken. Met een fris ontwerp en nieuwe functionaliteit, uitgevoerd in herkenbare Prints van Oranje-stijl, is het custom printlabel van LEOXX weer helemaal up-to-date en future-proof!

Inspiratie en gebruikersgemak

De nieuwe website zet in op inspiratie en gebruikersgemak. Dankzij het speelse ontwerp en een meer intuïtieve navigatie wordt de websitebezoeker als het ware vanzelf door de site heen geleid. Het productgedeelte van de website is overzichtelijk opgedeeld in zes hoofdcategorieën: op de vloer, voor het meubel, voor het raam, tegen de wand, aan het plafond en in de ruimte. Per categorie worden de productmogelijkheden tot in detail uitgelicht met inspirerende voorbeelden en heldere informatie. Daarnaast kunnen bezoekers meer inspiratie opdoen via de blogs-, projecten- en nieuwspagina’s.

Verrassen en inspireren

Met een luchtig ontwerp en meer mogelijkheden voor het tonen van beeld wil Prints van Oranje zijn bezoekers verrassen en inspireren. Vivian Vugts, manager marketing & communications: “Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zeker als het gaat om interieur & design. Door de websitebezoeker zoveel mogelijk op een visuele manier mee te nemen in onze wereld, willen we de gebruiker prikkelen en zijn/haar creativiteit aanspreken. Daarnaast zien we bij onze (potentiële) klanten ook een grote behoefte aan meer informatie en uitleg over de afzonderlijke productopties. Daarom is op alle productpagina’s een duidelijke productomschrijving opgenomen.” Daarnaast is er op iedere pagina de mogelijkheid om direct contact op te nemen door middel van een eenvoudig contactformulier. “Onze producten blijven natuurlijk maatwerk. Daarom staat ons team van ervaren interieurspecialisten en designers altijd voor je klaar voor een persoonlijk advies op maat.”

Website Prints van Oranje in een nieuw jasjeWebsite Prints van Oranje in een nieuw jasjeWebsite Prints van Oranje in een nieuw jasje