Home Printmaterialen op de vloer karpet

karpet

karpet
  • karpet
  • karpet
  • karpet
  • karpet
  • karpet

Ga voor een bijzondere toevoeging aan je interieur met een custommade karpet. Uitgesproken of meer ingetogen, een vloerkleed vormt een warme en sfeervolle aanvulling op een harde vloer en de ruimte in het algemeen. Met een eigen ontwerp, foto of uniek dessin maak je van je karpet een echte eyecatcher, passend bij een bestaand of compleet nieuw interieurconcept.

Alle vormen en maten

Rond, vierkant, rechthoekig of zelfs extreme vormen zoals asymmetrisch of organisch, alle vormen en maten zijn mogelijk. Qua textuur heb je de keuze uit diverse frisékwaliteiten, velours, bouclé, wol of zelfs een geweven variant. Of ga voor onze super softe shine velours met silky look! Onze hoogwaardige printtechniek zorgt voor een haarscherpe print van jouw ontwerp op het karpet.

Diverse afwerkingen

Voor de randen van je karpet kun je kiezen uit verschillende afwerkingen in diverse kleuren: banderen met kunstleer, rubberprofiel, katoen, blind banderen of festonneren. Sommige kwaliteiten kunnen ook uitgevoerd worden in een luxe volumekarpet. Zo geef je je karpet net weer een andere uitstraling mee. Het perfecte karpet is maatwerk, jij bepaalt hoe je het hebben wilt!