Home Printmaterialen tegen de wand behang

behang

Naadloos
behang
  • behang
  • behang
  • behang
  • behang
  • behang

Laat je wanden spreken met ons naadloze personaliseerbare fotobehang. Ideaal om op een makkelijke en snelle manier een inspirerende en onderscheidende omgeving te creëren. Van een eigen foto, subtiele print of uitgesproken ontwerp, ons custom printbehang zorgt gegarandeerd voor een wow-effect.

Materialen en structuren

Ons waterafstotende en krasvaste vinylbehang kan naadloos uitgevoerd worden tot wel 5 meter hoog en 20 meter breed. Het behang is projectgeschikt en in een mooie gematteerde look verkrijgbaar. Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse soorten structuurbehang in een rolbreedte van maximaal 80 cm en een lengte van 10 meter. Van een extra verfijnde structuur en een linnenlook tot een voelbare leerstructuur of een matte uitstraling. Of ga voor ons milieuvriendelijke pvc-vrije behang!

Hoogwaardig & exclusief

Naast vinylbehang bieden we ook keuze uit exclusieve materialen zoals zilver- of goudbehang, behang met een zijde- of papierlook of een tactiele boomschorsstructuur. Prachtig voor hoogwaardige interieurontwerpen met een luxe touch. Vooral in een omgeving waar een bijzondere gastbeleving centraal staat, is ons printbehang een waardevolle toevoeging. Van hotels, bars en restaurants tot vakantiehuizen, themaparken en musea.