Home Printmaterialen tegen de wand textielframe

textielframe

textielframe
  • textielframe
  • textielframe

Wil je de visuals op de wand regelmatig kunnen wisselen? Ga dan voor onze textielframes met verwisselbaar doek. Voor welke toepassing ook, de fraaie frames zijn een ideale mogelijkheid voor het creëren van persoonlijke en hoogwaardige wandpresentaties. Van beurzen, showrooms en evenementenlocaties tot hotels, horecagelegenheden en retailomgevingen. Ook handig voor thuis om de doeken mee te kunnen wisselen met interieurveranderingen.

Diverse soorten doek

Personaliseer je frame met een eigen ontwerp, print of foto en stem het zo perfect af op ieder interieurconcept. Voor het eenvoudig te monteren peesdoek, kun je kiezen uit een aantal soorten brandvertragende polyester stof. Van doeken met een matte en fijne textuur tot stoffen met meer structuur. Een waterafstotende stof behoort ook tot de mogelijkheden.

Frame op maat

Met keuze uit verschillende framediktes, diverse kleuren en afmetingen kun je jouw eigen textielframe helemaal naar wens samenstellen. Je wandpresentatie extra in de spotlight zetten? Kies dan voor een frame met LED-verlichting!