• Rond tapijt voor kantoor Voogd & Voogd verzekeringen
  • Rond tapijt voor kantoor Voogd & Voogd verzekeringen
  • Rond tapijt voor kantoor Voogd & Voogd verzekeringen
Stijlvol karpet met een eigen verhaal

Rond tapijt voor kantoor Voogd & Voogd verzekeringen

Voogd & Voogd Verzekeringen is dagelijks bezig met innovatie. De bedrijfscultuur van de serviceprovider in schadeverzekeringen kenmerkt zich door een continue focus op vernieuwing en verbetering. Dat geldt niet alleen voor hun producten en dienstverlening, maar ook voor de inrichting van hun kantoorruimte. In het kader van de restyling van het gehele kantoorpand realiseerde Prints van Oranje een uniek printkarpet op maat, passend bij de nieuwe huisstijl van Voogd & Voogd.

NIEUWE HUISSTIJL

De aanleiding voor de make-over van het kantoor is een compleet nieuwe huisstijl met een nieuw logo en nieuwe frisse kleuren. Voor de uitvoering van het gehele interieurproject benaderde Voogd & Voogd Petra Boersma van Su Casa Interieuradvies. Voor alle openbare ruimtes alsmede de directievertrekken ontwierp en verzorgde zij de kleuren, indeling, verlichting, meubels en styling. Het ontwerp van het karpet is van de hand van Sandra van Velzen.

STIJLVOL VERGADEREILAND

De ruimte waar het printtapijt ligt, is een boven de vide uitstekend vergadereiland. De wens was een rond karpet dat perfect past bij de binnen het pand gebruikte kleuren en bij het meubilair van de betreffende ruimte. Het uitgangspunt voor het ontwerp is de weerspiegeling van masten in het water, geïnspireerd op de affiniteit met watersport die de directie heeft. Tevens is het nieuwe logo in het ontwerp verwerkt. Het resultaat is een stijlvolle en luxe vergaderplek die de eigen merkidentiteit perfect uitstraalt.

CUSTOM MADE

Ook een karpet of kamerbreed printtapijt dat past bij je eigen huisstijl en branding? Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

Rond tapijt voor kantoor Voogd & Voogd verzekeringenRond tapijt voor kantoor Voogd & Voogd verzekeringenRond tapijt voor kantoor Voogd & Voogd verzekeringenRond tapijt voor kantoor Voogd & Voogd verzekeringen