Home Printmaterialen op de vloer tapijttegel

tapijttegel

tapijttegel
  • tapijttegel

Printtapijttegels zijn ideaal voor het creëren van originele vloerontwerpen en -patronen. Dankzij hun modulaire karakter kun je eindeloos combineren met kleuren, structuren, vormen en formaat. Van uni’s tot gemixte tinten, hoogpolig tot laagpolig en vierkant tot rechthoekig.

Maximale ontwerpvrijheid

Onze custommade printtapijttegels gaan nóg een stapje verder. Met jouw eigen print of persoonlijke ontwerp bieden ze je maximale ontwerpvrijheid en kun je de vloeren in een ruimte volledig naar eigen wens samenstellen. Je kunt kiezen voor het meest gangbare formaat van 50x50 cm, maar wist je dat er ook andere vormen en formaten zijn zoals het populaire plankformaat? Ideaal voor het creëren van de look van een houten vloer, in elk denkbaar dessin en iedere gewenste kleur.

Structuren en materialen

Net als bij ons printtapijt kun je bij onze tapijttegels ook kiezen uit verschillende structuren en materialen. Van bouclé, frisé en velours tot een geweven variant. Al onze tapijttegels zijn geschikt voor intensief gebruik en toepassing op de projectmarkt. Omdat ze gemakkelijk herplaatsbaar zijn, kun je ze perfect inzetten voor ruimtes die om een flexibele invulling vragen. Zo verander je de vloer eenvoudig mee met interieur- of seizoenswisselingen in omgevingen zoals winkels, restaurants, musea, theaters, flexkantoren of beursgebouwen.