• Sprekende wanden bij Meeting Center Hercules
  • Sprekende wanden bij Meeting Center Hercules
  • Sprekende wanden bij Meeting Center Hercules
Vergaderen en ontmoeten in stijl

Sprekende wanden bij Meeting Center Hercules

Meeting Center Hercules is een stijlvol vergader- en ontmoetingscentrum aan het Herculesplein in Utrecht. Het vergadercentrum bevindt zich op de begane grond in de entreezone van het 30.000 m2 grote kantorencomplex, direct gelegen naast stadion Galgenwaard. Alle faciliteiten in het meeting center zijn voor zowel de huurders van het gebouw als voor externe bezoekers beschikbaar.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTES

Het meeting center is gerealiseerd in opdracht van vastgoedontwikkelaar Whitewood, die de entree volledig liet renoveren en een complete makeover gaf. De vergaderlocatie beschikt over een zestal grotere vergaderruimtes, waarvan er twee zijn te combineren tot één ruimte voor het geven van presentaties of kleine congressen. Daarnaast zijn er ook vier spreekkamers beschikbaar. Alle ruimtes zijn multifunctioneel en te transformeren naar diverse opstellingen. Maar Hercules is meer dan een meeting center alleen. Een koffiebar met lunchvoorziening annex receptie, met diverse zitjes en hoekjes om te overleggen daaromheen, creëert het gevoel van een heuse hotellobby.

ART DECO MET EEN HEDENDAAGSE TWIST

Voor het ruimtelijk ontwerp en de signing werd architectenbureau Normaalkracht in de arm genomen. Zij transformeerden de ruimte tot een inspirerende vergaderlocatie en ontmoetingsplek die past bij het gebouw en alles heeft wat je van moderne vergaderfaciliteiten mag verwachten. Het ontwerp valt te omschrijven als art deco met een hedendaagse twist. Er is veel aandacht besteed aan de verlichting en kleur, waardoor de ruimte warm, luxueus en retro aanvoelt.

CUSTOMMADE DESIGNS OP BEHANG EN RAAMFOLIE

De naamgeving van de vergaderzalen is gebaseerd op sterrenbeelden. Dit komt op herkenbare wijze terug op het naadloze en krasvaste vinylbehang met custommade design. Daarnaast is er op de glazen wanden een stijlvol raamfolie toegepast, dat enerzijds de privacy waarborgt en anderzijds een open en transparant karakter behoudt. Hetzelfde geometrische dessin is terug te zien op het behang op de ronde wand in de koffiebar. Tot slot prijkt in de centrale nis in de gang de naam Hercules, geïntegreerd in een achtergrond met ook weer een custommade grafisch ontwerp. Dit is eveneens uitgevoerd op naadloos vinylbehang, met een fotorealistische print van een stucwerkachtige textuur in warme luxe tinten. Al met al een stijlvolle manier om wanden te laten spreken.

Sprekende wanden bij Meeting Center HerculesSprekende wanden bij Meeting Center HerculesSprekende wanden bij Meeting Center HerculesSprekende wanden bij Meeting Center HerculesSprekende wanden bij Meeting Center HerculesSprekende wanden bij Meeting Center Hercules