Glansrol in hoogwaardig en persoonlijk interieur
Alle nieuwsberichten

Silky Lounge, een van de topfavorieten onder onze zachte vloeren, is nu ook beschikbaar als printkwaliteit. Met zijn fraaie vleug en hoge pool is het zijdezachte en glansrijke tapijt perfect voor interieurconcepten waar een maximaal gevoel van comfort, gastvrijheid en luxe centraal staan. De mogelijkheid om jouw eigen print of ontwerp nu ook te laten printen op dit luxe tapijt, voegt een extra dimensie toe aan het creëren van hoogwaardige en volledig op maat gemaakte interieurs.

Chique accenten

Silky Lounge is onder interieurarchitecten en -ontwerpers vooral geliefd vanwege zijn supersofte touch, rijke textuur en luxueuze uitstraling. De rijke glans die van intensiteit meeverandert met de richting van de vleug en de lichtinval, zorgt voor een bijzonder effect. Dit maakt de silky kwaliteit perfect geschikt voor het toevoegen van chique accenten. Vooral klassieke metaaltinten als goud, zilver, koper en brons komen prachtig tot hun recht. Maar ook diepe, rijke kleuren als smaragdgroen, okergeel, donkerblauw en bordeauxrood zijn goed voor veel ‘oohs’ en ‘aahs’. Ideaal voor hoogwaardige projecten in luxe segmenten zoals hospitality, leisure en retail. Denk aan (boetiek)hotels, restaurants, theaters, showrooms en luxe winkelketens. Maar ook als stijlvolle toevoeging in kantoren, verzorgingstehuizen of gewoon bij jou thuis doet de Silky Lounge het goed.

Uitvoering als luxe karpet

Een karpet is een ideaal interieurelement om in een handomdraai een gevoel van luxe en comfort op te roepen. Denk aan het creëren van losse eilanden voor intieme en knusse zitjes, het inrichten van lounge- en ontspanningsruimtes of het vormgeven van een comfortabele vergaderplek. Of aan het neerzetten van een warme en uitnodigende sfeer in ontmoetingsruimtes en entrees. Silky Lounge is niet voor niets favoriet in een uitvoering als karpet. Naast je eigen ontwerp kun je ook kiezen voor je eigen formaat of vorm. Met keus uit verschillende opties en kleuren voor de afwerking, geef je je karpet een geheel eigen uitstraling mee.

Luxe printtapijt op maat

Heb jij leuke ideeën voor het ontwerpen van je eigen luxe printtapijt met Silky Lounge? Leg ze aan ons voor, wij denken graag met je mee over een uitvoering op maat voor jouw interieurproject. Stuur een mail naar info@printsvanoranje.nl of bel ons op 030-634 7650.

Goed om te weten: Silky Lounge is projectgeschikt en voorzien van een brandcertificaat. Daarnaast is het tapijt formaldehydevrij, klimaatneutraal geproduceerd en GuT-gecertificeerd, waarmee het geschikt is voor projecten die conform BREEAM of LEED worden gebouwd.

Glansrol in hoogwaardig en persoonlijk interieurGlansrol in hoogwaardig en persoonlijk interieurGlansrol in hoogwaardig en persoonlijk interieur