Home Printmaterialen voor het raam gordijn

gordijn

gordijn
  • gordijn

Gordijnen zijn ideaal voor het creëren van privacy, het verduisteren van ruimtes en het toevoegen van sfeer en comfort. Dankzij hun goede akoestische eigenschappen zijn ze erg geliefd als aankleding van grote en hoge ruimtes, waar snel geluidsoverlast ontstaat door vervelende echo en nagalm.

Printgordijnen op maat

Met de toevoeging van een eigen ontwerp of print op je gordijnen, creëer je niet alleen een omgeving die aangenaam is voor het oor, maar ook voor het oog. In wat voor stijl of met welk interieurthema je ook werkt, onze personaliseerbare printgordijnen worden volledig op maat gemaakt. In een breedte en hoogte die past bij jouw project.

Diverse stoffen en afwerkingen

Van donkermakende dim-out of volledig verduisterende black-out stoffen, onze gordijnen worden lichtecht, slijtvast en standaard brandvertragend uitgevoerd. Ideaal voor toepassing in theaters en toneelzalen, hotelkamers en overleg- en presentatieruimtes. Maar ook voor privékamers in de zorg of woonruimtes als de slaapkamer. Met keuze uit verschillende afwerkingen zoals ringen, een enkele of dubbele plooi of een waveplooi, geef je jouw gordijn het gewenste effect in de ruimte mee.