Home Printmaterialen tegen de wand akoestisch behang

akoestisch behang

akoestisch behang
  • akoestisch behang
  • akoestisch behang

De akoestiek in een ruimte op een praktische, kostenefficiënte en visueel aantrekkelijke manier verbeteren? Dan is ons personaliseerbare akoestische behang een ware uitkomst! Met dit geluiddempende en multifunctionele behang sla je meerdere vliegen in één klap. Het werkt namelijk niet alleen geluidsabsorberend, maar heeft ook uitstekende egaliserende en warmte-isolerende eigenschappen.

Eigen design

Voeg je eigen print, foto of design aan het behang toe en je tovert ruimtes eenvoudig om naar een unieke belevingswereld waar het aangenaam verblijven is. Het behang is naadloos uitvoerbaar in een maximale maat van 12 meter breed en 2,9 meter hoog uit één stuk. Zo komt jouw persoonlijke design prachtig tot zijn recht zonder onderbreking van storende naden. Ideaal voor omgevingen waar design en comfort hand in hand gaan, zoals in hotels, restaurants, musea, theaters, evenementenlocaties en kantoren.

Praktisch en kostenbesparend

Het akoestische behang is uitgevoerd met een geïntegreerde viltrug van 5 mm dik waarmee je oneffenheden zoals scheuren, gaatjes en stucwerk met structuur als spack, sierpleister en spachtelputz moeiteloos wegwerkt. Daarbij zorgt de combinatie en opbouw van de materialen voor een uitstekende warmte-isolerende werking. Het akoestische behang is eenvoudig aan te brengen en kan met een vochtige doek worden afgenomen.