Home Printmaterialen tegen de wand akoestisch paneel

akoestisch paneel

akoestisch paneel
  • akoestisch paneel
  • akoestisch paneel

De akoestiek in een woon- of werkruimte verbeteren? Dan zijn onze akoestische wandpanelen een echte uitkomst. Ze zorgen voor een ideale demping van hinderlijke geluiden en galm en transformeren iedere ruimte naar een comfortabele plek waar het prettig wonen, werken of verblijven is.

Diverse toepassingen

Akoestische panelen zijn onder andere ideaal voor toepassing in kantoren. Ze zorgen voor meer ontspanning en focus op de werkvloer met als resultaat betere prestaties en een lager ziekteverzuim. Ook in hotels, restaurants, theaters en musea zijn ze een welkome toevoeging om gasten en bezoekers een aangenaam en ontspannen verblijf zonder geluidsoverlast te bieden.

Persoonlijk en op maat

Met een eigen ontwerp, print of dessin integreer je de geluiddempende panelen moeiteloos in een bestaand of nieuw interieur. De panelen bestaan uit printbare stof gecombineerd met akoestisch materiaal. Ze worden naar wens op maat gemaakt en geleverd in een gemakkelijk te monteren aluminium frame. Zo is jouw persoonlijke wandpaneel niet alleen een lust voor het oor maar ook een lust voor het oog!