Home Printmaterialen voor het meubel kussen

kussen

kussen
  • kussen

Een perfect kloppend interieurontwerp staat of valt met de kleinste details. Met onze personaliseerbare interieurstoffen voor sierkussens en zitkussens maak je je interieur helemaal compleet en zet je eenvoudig een unieke totaalbeleving neer. Kies je eigen ontwerp, dessin of foto voor op de stof en creëer iedere gewenste sfeer.

Structuren en materialen

Met keuze uit verschillende structuren en materialen bepaal je zelf de look & feel van je kussens. Van een fijne of wat grover geweven structuur tot aan zijdeglans of een natuurlijke linnenlook. Voor outdoor kussens hebben we een speciale waterafstotende en slijtvaste printstof in het assortiment. Zo voer je je interieurconcept helemaal door tot buiten.

Voor een interieur op maat

Al onze kussens worden op maat gemaakt en zijn als complete set inclusief vulling of als losse hoes verkrijgbaar. Ze zijn ideaal voor omgevingen die wisselen met de seizoenen of waar regelmatig een interieurmake-over plaatsvindt. Denk aan restaurants en hotels, showrooms en musea, interieur- en modezaken of andere winkels in de retailbranche.