Een 'wow'-effect met fotobehang voor horeca
Alle blogitems

We leven in een belevingseconomie. Uniek, gepersonaliseerd fotobehang in het interieur geeft invulling aan de behoefte van horecagasten om doorlopend verrast te willen worden. Aanvoelen wat gasten willen en weten hoe je ze kunt prikkelen – een ‘wow’-effect creëren – is van essentieel belang voor het succes, zo niet het voortbestaan van veel horecazaken.

De tijd van eenheidsworst is voorbij. Het hebben én het actief uitdragen van een eigen signatuur wordt des te belangrijker.

Fotobehang geeft impuls aan interieurconcept

Welke sfeer je ook wilt creëren, in de horeca breng je met customized fotobehang unieke accenten aan die een extra impuls geven aan het interieurconcept. Met gepersonaliseerde wandbekleding – in het bijzonder naadloos printbehang – krijgt elke horecagelegenheid een professionele, exclusieve uitstraling. Prints van Oranje weet als geen ander foto’s, illustraties of dessins om te toveren tot een wandgrote ecycatcher.

Beleving van bord tot behang

Waarom een horecazaak als The Streetfood Club in Utrecht zo’n daverend succes is? Niet omdat de nieuwe hotspot bekendstaat als een puur à-la-carterestaurant, maar meer vanwege de belofte van een rasechte streetfood experience, die in werkelijk élk interieurelement terugkomt: van bord tot behang.

The Streetfood Club is in alle opzichten hashtagwaardig. Belangrijk, want eten moet tegenwoordig niet alleen lekker smaken, maar op zijn minst ook Instagrammable zijn. Idem dito voor het interieur. Missie geslaagd, want #foodbloggers en #foodinfluencers kunnen in deze fotogenieke foodtempel hun geluk niet op, getuige de vele likes, shares en comments op social media.

Het naadloze full color gedrukte printbehang op de achterwand van de bar is adembenemend, gaat volledig op in de ruimte en onderstreept het restaurantconcept. Het behang laat een spraak- en smaakmakende indruk achter die in de juiste feeds terechtkomt.

Origineel fotobehang voor horeca

Met fotobehang geef je een originele invulling aan elke horecaruimte. Een cocktail of gerecht smaakt toch beter met een prikkelend ‘uitzicht’. Net zoals men zich eerder thuis voelt in een hotelkamer als het behang op de wand warmte en gezelligheid uitstraalt.

Benieuwd wat fotobehang kan doen met je interieur en op zoek naar meer inspiratie? Check dan onderstaande projecttoepassingen:

Ook een ongeëvenaarde indruk achterlaten? Prints van Oranje heeft voor elk project een stijlvolle oplossing. Het fotobehang op maat combineert creativiteit, eigenheid en kwaliteit en is uitvoerbaar in verschillende hoogtes en breedtes.

Neem contact met ons op via info@printsvanoranje.nl of 030-634 7650 om de mogelijkheden te bespreken.

Een 'wow'-effect met fotobehang voor horecaEen 'wow'-effect met fotobehang voor horeca