Diensten

Alles begint met een idee. Jouw idee. Dat idee vertalen naar de werkelijkheid is waar we bij Prints van Oranje voor staan. Onze designers en adviseurs gaan samen met je op zoek naar het hoogst haalbare voor de uitvoering van jouw interieurideeën. Tijdens het hele proces ondersteunen we je met persoonlijk advies, van idee tot eindresultaat. Waar nodig sturen we in overleg met jou bij en voorzien we je van eerlijk en deskundig advies.

Advies

Wil je graag weten welk materiaal het meest geschikt is voor jouw project? Of ben je benieuwd wat een bepaalde materiaalsoort doet voor de kleuren in jouw ontwerp? Onze designers en interieurspecialisten ondersteunen je graag met persoonlijk materiaal- en kleuradvies.

Designservice

Een gave print omzetten in de kleuren van jouw huisstijl? De juiste uitsnede van je ontwerp bepalen? Of de volledige opmaak van je ontwerpbestanden aan ons overlaten? Onze designers helpen je graag bij de uitwerking van je ontwerp. Indien nodig verzorgen we een visualisatie van je ontwerp in de ruimte, zodat je alvast een idee krijgt van het eindresultaat.

Proefstalen

Ben je benieuwd hoe de kleuren uitkomen op een bepaald type materiaal? Of wil je zien wat een specifieke structuur doet met je ontwerp? Maak dan gebruik van onze proefstaalservice. Zo kun je het materiaal eerst zelf voelen en ervaren voordat je je definitieve bestelling plaatst.

 

ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven