Home Printmaterialen tegen de wand akoestisch behang op maat

akoestisch behang op maat

akoestisch behang op maat
  • akoestisch behang op maat
  • akoestisch behang op maat

Thuis of op je werk last van een galm of echo? Een mooie oplossing hiervoor is akoestisch behang, oftewel geluiddempend behang. Met ons geluiddempende en multifunctionele behang geef je je ruimte op een praktische en kostenefficiënte wijze een visueel aantrekkelijkere uitstraling. Het behang werkt niet alleen geluidsabsorberend, maar heeft ook een extra dikke rug, waardoor het ook direct kleine oneffenheden op de muur verbergt. Extra voordeel: akoestisch behang is ook nog eens warmte-isolerend!

Custom design akoestisch behang

Voeg je eigen prints, foto's of dessins toe aan het behang en maak van de ruimte eenvoudig een prettige en unieke belevingswereld waar het prettig verblijven is. Het behang is naadloos aan elkaar te plaatsen en de maximale afmeting is 12 meter breed en 2,9 meter hoog. Op deze manier komt jouw custom made design helemaal tot zijn recht, zonder storende naden. Akoestisch behang op maat is zeer geschikt voor omgevingen waar design en comfort naadloos op elkaar moeten aansluiten, zoals hotels, restaurants, musea, theaters, evenementenlocaties en kantoren.

Gemakkelijk in gebruik en kosteneffectief

Akoestisch behang is de oplossing voor ondergronden met kleine gebreken. Dankzij de egaliserende werking zorgt het behang er namelijk voor dat jouw wand weer egaal en strak wordt. Het  behang is uitgevoerd met een geïntegreerde viltrug van 5 millimeter dik, waarmee je scheuren, gaatjes en stucwerk met structuur als spack, sierpleister en spachtelputz eenvoudig wegwerkt. Daarbij zorgt de combinatie en opbouw van de materialen voor een uitstekende warmte-isolerende werking. Het akoestische behang is eenvoudig aan te brengen en kan met een vochtige doek worden afgenomen. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het een zeer populair product is!