Een bijzonder standontwerp met evenemententapijt
Alle blogitems

Wat een bijzonder tapijt kan doen op een evenement? Je wilt om te beginnen graag zo veel mogelijk rendement uit je deelname, die vrijwel altijd gemoeid gaat met hoge investeringen. Hoe je je hier presenteert is cruciaal voor het succes van je deelname. Terwijl de salesmedewerkers al klaarstaan om de bezoekers behulpzaam te woord te staan, trek je in de tussentijd veel nieuwe bezoekers aan met je in het oog springende standontwerp.

OPVALLEN OP DE BEURSVLOER

WINK uit Amsterdam weet wat nodig is om op te vallen op de beursvloer. Het exclusieve, door ons opgeleverde beurstapijt, trok op een evenement in Berlijn veel bekijks. De golvende roze lijnen op het tapijt konden rekenen op veel bewonderende blikken onder de beursgangers. Het unieke, op het logo geïnspireerde tapijt was voor veel bezoekers zelfs dé aanleiding om een gesprek aan te knopen met de vertegenwoordigers op de stand.

Met andere woorden: met gepersonaliseerd tapijt vergroot je je zichtbaarheid op evenementen enorm. Zoals WINK wel bewijst, nodigt een aansprekende presentatie uit en draagt bij aan je succes.

ALTERNATIEVEN TE MOOI OM WAAR TE ZIJN

Buiten custom made evenemententapijt kun je bij verschillende aanbieders als alternatief ook beurstapijt huren. Anderen bieden gratis of gebruikt beurstapijt aan, soms van een restpartij. Klinkt voordelig, maar deze oplossing is vaak te mooi om waar te zijn.

Want zeg nu zelf…

Wil je beurstapijt huren of liever een persoonlijk welkom? Beurstapijt huren betekent dat anderen je al voor zijn geweest met precies hetzelfde tapijt. Het tapijt moet enigszins neutraal zijn om voor elk bedrijf inzetbaar te zijn. Daardoor heb je per definitie te maken met standaard dessins, die weinig ruimte laten om van je vloer een eyecatcher te maken. Datzelfde geldt overigens voor restpartijen beurstapijt, waarbij je ook met (onpersoonlijke) massaproductie van doen hebt.

Komt de totaalbeleving wel terug op gebruikt beurstapijt? De kans is klein. Een totaalbeleving komt pas tot zijn recht als alle interieurelementen hierop zijn afgestemd. We juichen hergebruik van beurstapijt overigens sterk toe, maar alleen voor custom made tapijt. Na herhaaldelijk gebruik draagt dat juist bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf of merk richting de buitenwereld en de beleving die je daarbij voor ogen hebt.

 

SPECIALIST IN EVENEMENTENTAPIJT

Prints van Oranje is specialist op het gebied van evenemententapijt, lopers en andere tijdelijke vloerbedekking. Je kunt het creatieve ontwikkelingsproces zelf op je nemen, maar ook bij onze eigen vormgevers onderbrengen. Wat je ook kiest, we gaan met onze prints tot het uiterste en leveren ons duurzame printtapijt tegen een scherpe prijs. Het bedrukte tapijt is van een ongekend hoge kwaliteit die jaren meegaat.

Prints van Oranje gaat geen uitdaging uit de weg:

  • Ons evenemententapijt is volledig personaliseerbaar. Alleen dan komt je boodschap pas echt goed uit de verf;
  • Creëer een uniek samenspel van kleuren, vormen en maten. Jij bepaalt, wij maken het mogelijk;
  • Een fotorealistische weergave van elk design. Dankzij onze geavanceerde printtechnieken kan elk dessin op tapijt bedrukt worden. Onze full-color prints hebben een uitstekende kleurweergave.

 

GEEF JE AANWEZIGHEID MEER GLANS

Laat zien dat je ertoe doet. Geef je aanwezigheid meer glans met een print van een uniek dessin of pakkende slogan.

Ook opvallen op evenementen of beurzen?

Vraag ons om vrijblijvend advies.

Een bijzonder standontwerp met evenemententapijtEen bijzonder standontwerp met evenemententapijt