Eigen behang ontwerpen: bijzonder persoonlijk
Alle blogitems

Zet de laatste interieurtrends naar je hand door je eigen behang te ontwerpen. Met printbehang krijgt elk project een bijzonder persoonlijke uitstraling. Als marktleider in gepersonaliseerd behang en interieurstoffen weten we precies hoe een ontwerp goed tot zijn recht komt. Met printbehang breng je unieke accenten aan die het interieurconcept van elke werk- of verblijfsruimte versterken – van vergaderruimte tot hotelkamer.

EIGEN FOTOREALISTISCH BEHANG ONTWERPEN

Zelf je eigen fotorealistische behang ontwerpen en op maat laten uitvoeren? Elk type fotobehang heeft zijn karakteristieke, unieke eigenschappen en is uitvoerbaar in verschillende breedtes en ontwerp naar keuze. Wij maken het design gebruiksklaar en printen deze vervolgens op het fotobehang. Op creatief vlak kun je alle kanten op.

Met fotobehang geef je een originele invulling aan elke werkruimte en krijgt elke zakelijke omgeving een bijzonder uiterlijk.

We leveren 5 soorten decoratief en functioneel fotobehang op maat: vinyl, kurk, non-woven, vilt en akoestisch. Bekijk hier de beschikbare afmetingen.

INSPIRERENDE TOEPASSINGEN VAN FOTOBEHANG

Een unieke foto op behang laten printen: bij Prints van Oranje is het mogelijk. Zien is geloven, daarom een overzicht van een aantal veelvoorkomende gebruikstypes van ons fotobehang ter inspiratie:

  1. Als unieke wandbekleding op kantoor, zoals het excentrieke printbehang bij Fitzroy en het printbehang met uitzicht bij Generali Verzekeringen;
  2. Als speelse en ruimtelijke invulling van de woonkamer, zoals een prachtige natuurfoto op behang;
  3. Als inspirerend hotelinterieur, zoals bij de bijzondere projectinrichting van Inntel Hotels.

CHECKLIST VOOR BLIJVEND RESULTAAT

Er zeker van zijn dat het printbehang de indruk achterlaat die je voor ogen hebt? Wees je voor blijvend resultaat dan bewust van het volgende:

  • Hanteer een resolutie van minimaal 72 dpi. Voor het beste printresultaat adviseren we een resolutie van 150 dpi of hoger;
  • Laat het behang aanbrengen door een expert;
  • Het fotobehang is afwasbaar, maar gebruik voor optimaal behoud van het behang geen bijtende stoffen of schuurmiddelen.

MEER WETEN?

Zelf een foto of afbeelding om als wandbekleding uit te voeren? Met printbehang zijn de mogelijkheden eindeloos! Gebruikmaken van onze uitgebreide collectie dessins en ontwerpen is altijd mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden om je werk- of verblijfsruimte te personaliseren? Vraag ons dan om vrijblijvend advies via info@printsvanoranje.nl of 030-634 7650.

Eigen behang ontwerpen: bijzonder persoonlijkEigen behang ontwerpen: bijzonder persoonlijkEigen behang ontwerpen: bijzonder persoonlijk