Tapijtloper met print: méér dan een looppad
Alle blogitems

Voor de een slechts een aangenaam looppad, voor de ander een opvallend veelzijdige vloerbedekking met een extra dimensie. Wie verder kijkt dan het oppervlak, ziet dat tapijtlopers hun rol als interieurverbinder met verve verdedigen. Zowel op het vlak van vormgeving als functionaliteit.

Bedrukte loper met inspirerende beelden

Wie zegt dat de spreekwoordelijke rode loper alleen voor buitengebruik geschikt is, heeft het mis. Dicht bij huis werd bij onze partner in projectvloeren LEOXX een bijzondere loper opgeleverd ter ere van de Architecten Wielerclassic, waar LEOXX een van de trotse hoofdsponsors van is.

Op het meterslange tapijt sieren indrukwekkende foto’s met alle hoogtepunten van de wielerronde, stuk voor stuk haarscherp in beeld gebracht. Met recht een waardevolle toevoeging aan de entree. Je ziet de bedrijfsactiviteiten op de loopzones symbolisch tot leven komen.

Ook de printloper bij BusinessBuilding maakt indruk als tijdlijn. Het bedrijf zocht naar een vloerinvulling passend bij haar bedrijfsvisie en doelen. De tapijtloper is bedrukt met beelden van inspirerende personen. Gamechangers als Anne Frank en John F. Kennedy lopen als rode draad door het kantoor heen.

Interessante projecten waarin de customized tapijtlopers een duidelijk verhaal hebben te vertellen.

Eyecatcher bij binnenkomst

Ook The Streetfood Club in Utrecht geeft zijn gasten een warm onthaal. De loper bij de entree vormt de eerste eyecatcher bij binnenkomst. Een opmaat naar meer, want in deze fotogenieke foodtempel spreekt werkelijk elk interieurelement tot de verbeelding. Vanuit de entree loopt de tapijtloper door in onder meer de loungeruimte, waarin deze langzaam maar zeker uitmondt in een looppad.

Tapijtlopers bijzonder veelzijdig

Lopers dienen niet alleen als sfeervolle, ruimtelijke aankleding, maar zijn ook in onder meer gangpaden met harde vloeren van meerwaarde, vanwege hun akoestische backing. Prints van Oranje print fotorealistische visuals op lopers en inloopmatten en creëert zo voor iedereen een bijzondere entree.

Met tapijtlopers kun je eindeloos variëren. Met subtiele, unieke visuals laat je bij iedere gebruiker een spectaculaire indruk achter.

Creëer beleving

Geef je gasten een warm onthaal met een inspirerende loper. We laten je graag zien hoe je met customized printoplossingen beleving creëert in het interieur en een boost geeft aan het interieurconcept.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tapijtloper met print: méér dan een looppadTapijtloper met print: méér dan een looppad