Zinnenprikkelende wanden op kantoor met fotobehang
Alle blogitems

Wat als… grauwe muren op kantoren plaatsmaken voor zinnenprikkelende wanden die het beste in iedereen naar boven halen? Ontdek de kracht van fotobehang.

Meer dynamiek op de werkvloer met fotobehang

Vergaderen saai? Lunchen smakeloos? Nooit een warm welkom? Oftewel: ontbreekt het aan dynamiek in de leef- of werkomgeving? Aan sfeervolle ruimtes waar gebruikers zich met plezier begeven en bijvoorbeeld hun zakelijke contacten vol trots willen rondleiden?

Druk je eigen stempel met customized geprint fotobehang. Dat je met behang een originele en inspirerende invulling aan kantoorruimtes kunt geven, blijkt wel uit het excentrieke printbehang dat Prints van Oranje mocht opleveren voor Fitzroy. Het bedrijf gelooft niet in standaardoplossingen en maakt dat ook op niet mis te verstane wijze duidelijk op het ‘witte doek’. Daarop figureren een aantal levensgrote handen. Een stijlkeuze die de bedrijfsvisie en de bijbehorende branding kracht bijzet.

 

Kleur en dessin hebben ruimtelijk effect

Bij kantoorinrichtingen heeft het samenspel van kleuren en dessins direct effect op het welbevinden van de medewerkers:

Betere werkprestaties met kleurgebruik

Variatie in kleurgebruik is bewezen van invloed op werkprestaties. Het gebruik van kleuraccenten verhoogt de alertheid. Kantoorgedeeltes met veel pastelkleuren en kleuren die in elkaars verlengde liggen, zoals grijs- en aardetinten, hebben een verkwikkende werking op lichaam en geest. Zo kan het team weer vol inspiratie en goede ideeën aan het volgende hoofdstuk beginnen. Teamoverleg waarbij opperste concentratie een must is, heeft daarentegen meer baat bij roodtinten.

Optisch vergroten en verkleinen

De betoverende werking van customized fotobehang dóét wat met een ruimte. Het tart alle verbeelding en maakt het zelfs mogelijk ruimtes als een volleerd illusionist optisch te vergróten of te verkléínen.

Te maken met koude, kille en klinische ruimtes met weinig natuurlijke lichtinval? Met de juiste wandbekleding geef je de ruimte de perfecte impuls. Zo doorbreekt het paarse behang met opdruk van constructiewerkzaamheden de benauwde sfeer in de ruimte en brengt het collega’s óók dichter bij elkaar. Een interessante wisselwerking.

Terwijl een print van een rustgevend landschap op behang er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bijdraagt aan een ontspannen sfeer die helpt de gedachten te ordenen.

Input is output

Fotobehang biedt plek aan onbegrensde creativiteit. Wat dacht je van:

  • Een inspirerend uitzicht op een skyline van een grote wereldstad? Dat maakt een resoluut einde aan ideeëndroogte tijdens vergaderingen en zorgt ervoor dat elke brainstormsessie een wervelwind aan nieuwe zakelijke inzichten oplevert;
  • Een activerende aanblik van sportieve helden? Dat wakkert de strijdlust op de werkvloer aan en helpt het team voortdurend voor het uiterste te gaan.

Fotobehang op maat bij Prints van Oranje

Prints van Oranje levert elk type fotobehang op maat en altijd fotorealistisch uitgevoerd. Het is het mogelijk om zelf beeldmateriaal aan te leveren óf gebruik te maken van onze designservice. Met fotobehang transformeer je elk kantoorgedeelte in een sfeervolle ruimte.

Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden om je kantoor meer te personaliseren? Vraag ons gerust om vrijblijvend advies via info@printsvanoranje.nl of 030-634 7650.

Zinnenprikkelende wanden op kantoor met fotobehangZinnenprikkelende wanden op kantoor met fotobehangZinnenprikkelende wanden op kantoor met fotobehang