Home Printmaterialen op de vloer tapijt op maat

tapijt op maat

Al leverbaar vanaf 2 m2
tapijt op maat
  • tapijt op maat
  • tapijt op maat
  • tapijt op maat
  • tapijt op maat
  • tapijt op maat

De vloer is een ideaal canvas om je creativiteit op los te laten. Met een tapijt op maat kun je al je designideeën kwijt. De mogelijkheden zijn eindeloos: bepaal zelf in welke kleuren, afmetingen of wat voor uitvoering jouw custom tapijt wordt gemaakt.

Brede collectie aan structuren en materialen

Elke gewenste uitstraling is te verwezenlijken met onze brede collectie aan structuren en materialen. Denk hierbij aan bouclé, velours (standaard of super soft) en diverse frisékwaliteiten. Zelfs een geweven tapijt of een uitvoering in wol is mogelijk. Voor welke samenstelling je ook gaat, wij printen jouw persoonlijke ontwerp haarscherp tot in de kleinste details op het tapijt, op basis van 2 of 4 meter breed.

Veilig, gebruiksvriendelijk en duurzaam

Al onze custommade tapijten zijn geschikt voor intensief gebruik en toepasbaar in de projectmarkt. Ze beschikken niet alleen over brandwerende, antistatische en geluiddempende eigenschappen, maar zijn ook uitsluitend geprint met milieuvriendelijke inkt. Bij ons heb je keuze uit kwaliteiten die voldoen aan belangrijke milieueisen. Verder zijn onze tapijten op maat ook verkrijgbaar in een variant met akoestische backing. Zo kunnen ze zonder zorgen toegepast worden in de meest uiteenlopende ruimtes. Van hotelkamers, restaurants en vergaderruimtes tot in de woonkamer en slaapkamer.