Home Printmaterialen tegen de wand behang op maat

behang op maat

behang op maat
  • behang op maat
  • behang op maat
  • behang op maat
  • behang op maat

Thuis, op kantoor of in de winkel, iedere wand laat je spreken met ons personaliseerbare fotobehang. Hoe leuk is het om zelf je eigen behang te ontwerpen? Laat jouw behang printen met een mooie foto of ander ontwerp en creëer zo een unieke wand die niemand anders heeft.  Behang biedt tegenwoordig vele ontwerpmogelijkheden, is zeer functioneel, tegelijkertijd eenvoudig te installeren en tevens is behang bestand tegen beschadigingen.

Wow-effect met gepersonaliseerd printbehang

Van een eigen foto, subtiele print of uitgesproken ontwerp, ons personaliseerbaar printbehang zorgt gegarandeerd voor een wow-effect bij jou thuis, in de winkel of op kantoor. Wil je fotobehang bestellen? Dan hoef je enkel de hoogte en breedte van de muur op te meten. Ons waterafstotende en krasvaste vinylbehang kan naadloos uitgevoerd worden tot wel 5 meter hoog en 20 meter breed. Het behang is projectgeschikt en in een mooie gematteerde look verkrijgbaar. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende soorten structuurbehang met een maximale rolbreedte van 80 centimeter en een lengte van 10 meter

Hoogwaardige en exclusieve materialen

Op zoek naar behang met een extra verfijnde structuur, een linnenlook of een voelbare leerstructuur? Bij Prints van Oranje ben je aan het juiste adres! Naast vinylbehang leveren wij ook diverse exclusieve materialen, zoals zilver- of goudbehang, zijde- of papierlook behang of voelbaar schorsstructuurbehang. Vooral in een omgeving waar een bijzondere gastbeleving centraal staat, is ons personaliseerde printbehang op maat een waardevolle toevoeging. Van hotels, bars en restaurants tot vakantiehuizen, themaparken en musea.