Home toepassing custom prints voor modulaire ruimte vinyl vloer voor modulaire ruimte

vinyl vloer voor modulaire ruimte

vinyl vloer voor modulaire ruimte
  • vinyl vloer voor modulaire ruimte

Bij Prints van Oranje weten we hoe belangrijk de uitstraling van een ruimte kan zijn en hoe groot het effect van de uitstraling van een ruimte kan zijn voor de gebruikers. Daarom printen wij alles wat je maar kunt bedenken, op diverse interieurmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan vinyl vloer voor jouw modulaire ruimte. Van een eigen ontwerp, patroon of foto tot een kant-en-klaar dessin. Met jouw creativiteit en onze expertise is alles mogelijk!

Voor elke opdracht

Van unieke karpet- of behangontwerpen tot totaaldesigns voor een compleet en samenhangend interieurconcept, bij ons kun je voor alle creatieve uitdagingen terecht. Ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het ontwerpen en realiseren van de perfecte ruimte, zoals vinyl vloer voor jouw modulaire ruimte.

Materialen van de hoogste kwaliteit

Alle interieurmaterialen bij Prints van Oranje zijn van hoge kwaliteit en zijn dus allemaal projectgeschikt. Uiteraard staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel, daarom printen we standaard op brandwerende materialen. Daarnaast zijn al onze producten kleurecht en zijn ze geschikt voor intensief gebruik. Verder is het mogelijk om onze interieurmaterialen te voorzien van extra eigenschappen zoals antibacterieel-behandelde stoffen of vloeren met een akoestische backing. De mogelijkheden -ook voor randafwerking van vloerkleden- zijn eindeloos!

Over ons

Als merk van LEOXX vertaalt Prints van Oranje jouw ideeën op de vloer, tegen de wand, voor het raam, aan het plafond en in de ruimte. Wij printen alles wat je maar kunt bedenken op tapijt, karpet, tapijttegels, vinyl, schoonloopmat, meubelstof, gordijnen, behang, akoestische panelen, textielframes en room- of deskdividers. Maar ook bijvoorbeeld het weven van een custom made axminster tapijt is mogelijk. Van een eigen ontwerp, patroon, foto of een kant-en-klaar dessin, jouw creativiteit bepaalt wat er mogelijk is.