Home toepassing custom prints voor restaurant printtapijt voor horeca

printtapijt voor horeca

printtapijt voor horeca
  • printtapijt voor horeca
  • printtapijt voor horeca

Het creëren van een inspirerende, ruimte is niet altijd even makkelijk. Daarom is voor elke ruimte het juiste design ontzettend belangrijk. Niet alleen visuele elementen, zoals uitstraling, maar ook andere elementen zoals veiligheid zijn bepalend in hoe een gebruiker de ruimte beleefd. Al onze producten zijn projectgeschikt; ze zijn kleurecht, geschikt voor intensief gebruik en brandvertragend. Zo ben je bij Prints van Oranje verzekerd van een prachtige, solide oplossing!

Maatwerkoplossingen voor iedere toepassing

De maatwerkoplossingen van Prints van Oranje zijn geschikt voor iedere toepassing. Op basis van jouw creativiteit en input stellen we samen een plan op. Hierdoor kunnen wij een oplossing realiseren die precies past bij jouw wensen en behoeften. In custom design printtapijt voor jouw horeca zijn wij met onze kennis en ervaring gespecialiseerd.

Duurzaamheid bij Prints van Oranje

Dankzij het customized produceren van interieurmaterialen van Prints van Oranje, Oranje bestel je alleen wat je nodig hebt. Zo voorkomen we onnodige verspilling van materialen. Uiteraard zijn al onze maatwerkoplossingen projectgeschikt en gemaakt van hoge kwaliteit. Wij nemen onze toekomst en de toekomst van de generaties daarna namelijk erg serieus!

Over ons

Als merk van LEOXX vertaalt Prints van Oranje jouw ideeën op de vloer, tegen de wand, voor het raam, aan het plafond en in de ruimte. Wij printen alles wat je maar kunt bedenken op tapijt, karpet, tapijttegels, vinyl, schoonloopmat, meubelstof, gordijnen, behang, akoestische panelen, textielframes en room- of deskdividers. Maar ook bijvoorbeeld het weven van een custom made axminster tapijt is mogelijk. Van een eigen ontwerp, patroon, foto of een kant-en-klaar dessin, jouw creativiteit bepaalt wat er mogelijk is.