• Kleurrijk behang bij The Streetfood Club
Geur, kleur en smaak

Kleurrijk behang bij The Streetfood Club

Zo kleurrijk als de cocktails, zo uitbundig is het interieur van The Streetfood Club. De cocktailbar aan de Janskerkhof in Utrecht doet haar naam eer aan. Of zoals uitbaters Joost en Wes zelf zeggen: “Everything is a contrast, but blends together in a cool way, just like we do!” Prints van Oranje leverde het uitzonderlijke printbehang en -tapijt in de bar en de loungeruimte van deze uitgaansgelegenheid.

VOL GEUR, KLEUR EN SMAAK

In samenspraak met designer Sippien Baarsma ging Prints van Oranje op zoek naar een rasechte streetfood experience. Dankzij het uitgesproken geprinte behang en tapijt wanen gasten zich voor even in de geur- en kleurrijke straten van Bangkok, Mumbai of Mexico-City, daar waar streetfood niet meer is weg te denken uit het dagelijkse leven.

KUNSTZINNIGE PRINTS

De kunstzinnige print van de agaveplant op het behang achter de bar verraadt eigenhandig welke drank model staat voor deze loungeruimte. Waar je zintuigen je ook heen leiden, een bezoek aan The Streetfood Club is in alle opzichten een authentieke ervaring vol geur, kleur en smaak, maar zónder geur-, kleur- en smaakstoffen.

OUT-OF-THE-BOX

Denk je ook out-of-the-box? En benieuwd hoe we je idee kunnen vormgeven? Neem dan contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

Kleurrijk behang bij The Streetfood ClubKleurrijk behang bij The Streetfood ClubKleurrijk behang bij The Streetfood Club

ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven