Home Printmaterialen op de vloer karpet op maat

karpet op maat

karpet op maat
  • karpet op maat
  • karpet op maat
  • karpet op maat
  • karpet op maat
  • karpet op maat

Met een karpet op maat kun je al je designideeën kwijt. De vloer is namelijk een ideaal canvas om je creativiteit op los te laten. Bepaal zelf welke vorm, afmeting en afwerking jouw custommade karpet heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos met jouw eigen ontwerp, foto of uniek dessin. Zo heb je in een handomdraai een eyecatcher die past in jouw bestaande of compleet nieuwe interieurconcept.

Eindeloze mogelijkheden

Het ideale karpet is een karpet op maat. Alle vormen en maten zijn mogelijk bij ons. Van rond, vierkant, rechthoekig tot asymmetrisch en organisch. Daarnaast heb je qua textuur keuze uit verschillende frisékwaliteiten, velours, bouclé, wol en geweven. Of ga voor onze super softe shine velours met silky look. De mogelijkheden zijn legio. Voor welke samenstelling je ook gaat, wij printen jouw persoonlijke ontwerp haarscherp tot in de kleinste details op het karpet met milieuvriendelijke inkt.

Veilig en gebruiksvriendelijk

Al onze custom karpetten zijn geschikt voor de projectmarkt. Zo beschikken ze onder andere over brandwerende, antistatische en geluiddempende eigenschappen. Hierdoor kan jouw custommade karpet toegepast worden in de meest uiteenlopende ruimtes. Van musea, winkels en vergaderruimtes tot in de woonkamer en slaapkamer.

Diverse afwerkingen

Voor de randen van je karpet kun je kiezen uit verschillende afwerkingen in diverse kleuren. Denk hierbij aan banderen met kunstleer, rubberprofiel, katoen, blind banderen of festonneren. Bepaalde kwaliteiten kunnen ook uitgevoerd worden in een luxe volumekarpet. Zo kun je je karpet net weer een andere uitstraling meegeven.