Home Printmaterialen op de vloer schoonloopmat op maat

schoonloopmat op maat

schoonloopmat op maat
  • schoonloopmat op maat

Geen vuil meer, geen steentjes en geen krassen op de vloer. Gewoon een schone hal, thuis of op het werk. Met onze personaliseerbare schoonloopmatten op maat maak je een onvergetelijke indruk en vang je tegelijkertijd het zand en vuil van buiten op. De juiste schoonloopmat neemt ook het vocht onder de schoenen moeiteloos mee, dat is wel zo fijn voor je vloer!

Passend bij het interieur

Ga voor een schoonloopmat met je eigen ontwerp of dessin en creëer meteen al bij binnenkomst een bijzondere ervaring voor je gasten of bezoekers. Om jouw nieuwe schoonloopmat te laten matchen met jouw interieur of de merkidentiteit van je bedrijf, is het mogelijk om jouw schoonloopmat volledig te personaliseren in de gewenste huisstijlkleuren. Voor zakelijke gebruikers die hun schoonloopmat graag willen personaliseren met een logo of tekst, biedt Prints van Oranje vuil werende matten als logomat om de zichtbaarheid van je merk te vergroten. Daarnaast is het mogelijk om een welkomstboodschap op de mat te printen.

Functioneel en altijd stijlvol

Zeker voor een binnenmat geldt dat deze moet passen bij je interieur. Daarom leveren wij onze schoonloopmatten op maat in diverse stijlvolle kleuren. Of je nu gaat voor een grijze, bruine of zwarte schoonloopmat, Prints van Oranje kan ieder formaat en iedere vorm voorzien van een scherpe print van jouw ontwerp. Zo creëer je gegarandeerd de beste binnenkomer voor iedere ruimte!