Home Printmaterialen op de vloer tapijttegel op maat

tapijttegel op maat

Leverbaar vanaf 2 m2
tapijttegel op maat
  • tapijttegel op maat

Tapijttegels zijn ideaal om speciale vloerontwerpen en -patronen mee te creëren. Dankzij het modulaire karakter van custommade tapijttegels zijn eindeloze combinaties van kleuren, structuren, vormen en formaten mogelijk. Van uni’s, gemixte tinten, hoogpolig en laagpolig tot vierkant en rechthoekig: alles is mogelijk!

Maximale ontwerpvrijheid

Je hebt maximale ontwerpvrijheid met onze op maat gemaakte tapijttegels. Je kunt de vloeren in een ruimte volledig naar wens samenstellen met jouw eigen print of persoonlijke ontwerp. Het meest gangbare formaat is 50x50 cm, maar wist je dat er ook andere vormen en formaten beschikbaar zijn? Denk hierbij aan het populaire plankformaat. Dit is ideaal voor het creëren van de look van een houten vloer, in elk denkbaar dessin en in iedere gewenste kleur.

Brede collectie aan structuren en materialen

De vloer is de basis van je interieur. Bij ons kun je kiezen uit verschillende structuren en materialen. Van bouclé, velours en frisé tot een geweven variant. Al onze op maat gemaakte tapijttegels zijn geschikt voor intensief gebruik en daarmee ook toepasbaar in de projectmarkt. Tapijttegels zijn gemakkelijk herplaatsbaar. Daarmee zijn ze perfect inzetbaar voor ruimtes die om een flexibele invulling vragen. Zo verander je in een handomdraai de vloer mee met een interieur- of seizoenswisseling in omgevingen zoals musea, winkels, theaters, flexkantoren, beursgebouwen en restaurants.