Home Printmaterialen op de vloer vinyl op maat

vinyl op maat

vinyl op maat
  • vinyl op maat
  • vinyl op maat
  • vinyl op maat

Bij Prints van Oranje ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een personaliseerbare printvinyl vloer op maat. Onze vinyl vloeren kun je voorzien van een eigen print en dit zorgt voor een ware aandachtstrekker in jouw kantine, school, ziekenhuis, verzorgingstehuis, winkel, hotel of restaurant. Naast dat printvinyl de ruimte sfeer geeft, is het materiaal door zijn hygiënische karakter ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Gepersonaliseerd vinyl op de vloer

Met de customized vinyl vloeren van Prints van Oranje zet je onderscheidende interieurconcepten neer, wij vertalen jouw ideeën met de grootste zorg naar een vinyl vloer op maat. Voeg je eigen prints of ontwerpen toe aan het vinyl en zorg niet alleen voor een praktische vloer, maar ook voor een vloer die je ogen streelt. Onze prints voor vinyl vloeren zijn volledig te personaliseren, zowel qua bedrukking als qua vorm. Bij ons ben je altijd verzekerd van scherpe prints in hoge resolutie, full colour en uv-bestendig.

Een toplaag die jouw vinylprint beschermd

Onze vinyl vloeren op maat zijn onderhoudsvriendelijk en gaan lang mee door de stevige toplaag die vorm- en drukvast is. Daarnaast hebben de vloeren een vuilafstotend effect en werkt het geluiddempend. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang gemak en plezier hebt van je persoonlijk ontworpen vinyl vloer op maat. Ons vinyl is beschikbaar in een standaardbreedte van 3,1 of 4 meter, op basis van drie verschillende kwaliteiten.