Home Printmaterialen op de vloer vloerkleed op maat

vloerkleed op maat

vloerkleed op maat
  • vloerkleed op maat
  • vloerkleed op maat
  • vloerkleed op maat
  • vloerkleed op maat
  • vloerkleed op maat

Maak jouw interieur af met een vloerkleed op maat. Een vloerkleed vormt namelijk een warme en sfeervolle aanvulling in de ruimte. Maak van jouw custommade vloerkleed een echte eyecatcher met een eigen ontwerp, foto of een uniek dessin. Zo heb je een ideale toevoeging aan jouw bestaande of compleet nieuwe interieurconcept.

Eindeloze vormen en maten

Met een vloerkleed op maat kun je al je designideeën kwijt. Rond, vierkant, rechthoekig en zelfs asymmetrisch of organisch: alle vormen en maten zijn mogelijk bij ons. Qua structuur heb je keuze uit bouclé, velours (standaard of super soft), diverse frisékwaliteiten, geweven en zelfs wol. Dankzij onze hoogwaardige printtechniek zijn wij in staat om ontwerpen tot in de kleinste details te printen op vloerkleden. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom printen wij uitsluitend met milieuvriendelijke inkt.

Brandwerend, antistatisch en geluiddempend

Al onze custom vloerkleden zijn geschikt voor intensief gebruik en toepasbaar in de projectmarkt. Ze beschikken onder andere over brandwerende, antistatische en geluiddempende eigenschappen. Onze vloerkleden kunnen zonder zorgen toegepast worden in de meest uiteenlopende ruimtes. Van winkels, restaurants en musea tot in de woonkamer en slaapkamer.

Diverse afwerkingen

Om jouw vloerkleed helemaal af te maken, kun je bij ons kiezen uit verschillende afwerkingen in diverse kleuren: banderen met kunstleer, rubberprofiel, katoen, blind banderen of festonneren. Bepaalde kwaliteiten kunnen ook uitgevoerd worden in een luxe volumekarpet. Hierdoor geef je je vloerkleed net weer een andere uitstraling mee. Het perfecte vloerkleed is een vloerkleed op maat: jij bepaalt namelijk exact hoe je het wil hebben!